2019

péntek, 2019. december 6. 12:33, Nézettség: 434

                SZERESSÉTEK A TÉLAPÓT GYEREKEK…   Szeressétek a Télapót Gyerekek, Hiszen az álmok véle teljesülnek. A mesék világai te véletek, Általa is olyan Reményt keltenek,   Amely a gyermeki lélek vágyai Között, ma még valósággá tud válni. Ilyenkor még Valentinus álmai Sem tudnak mást tenni, nosztalgiázni.

kedd, 2019. szeptember 17. 11:04, Nézettség: 496

                A NEMZETKÖZI  MACSKAKIÁLLÍTÁSON…   A Nemzetközi Macskakiállításon Láttuk Gyulán, ahogyan a Macsek Úr, vagy Asszony, kapaszkodik a rácson Felfelé. Megmutatta: „Nem ijedek   Meg semmitől, lássátok, ki vagyok én!” Szembenézett velünk hősies bátran Mint aki tudja, most Ő a nagylegény, De azért megkapaszkodik a rácsban.

péntek, 2019. augusztus 30. 10:05, Nézettség: 502

                NAGY BAJBAN VAN A SZOMJAS MEDVE KOMA…   Nagy bajban van a szomjas medve koma, Előtte a hívogató Csiki sör Egy nagy korsóban, de hatalmas orra Nem fér bele, de szomjúsága gyötör   Rettenetesen, hiszen a nagy meleg Elviselhetetlen a forró Nyárban. Ha így megy tovább, legyengülve beteg Lesz és megbotlik az asztal sarkában.

kedd, 2019. július 30. 11:14, Nézettség: 832

                SEGÍTEK ANYÁNAK SÜTEMÉNYT SÜTNI…   Segítek Anyának süteményt sütni, Hisz úgyis mindig annyi a munkája. Nem kell nekem játékban elmerülni, Szívesen vagyok én is a konyhába,   Hiszen szeretnék Mindent megtanulni Tőle, mert nem lesz ott mindig mellettem. Felnőttként szeretnék úgy emlékezni, Hogy örökké Ő legyen példaképem.

szombat, 2019. április 20. 19:20, Nézettség: 634

                „NEKED SZEDTEM EZT  A CSOKOR VIRÁGOT…”   „Neked szedtem ezt a csokor virágot Mert megérdemled szép kicsi leányka. Én is pici vagyok, de Boldogságot Szeretnék rátenni az arcocskádra   A virágok által, de a szépséged Messze felülmúlja a csokor által Nyújtott látványt. Ne legyen majd kétséged, Hisz felettünk erről szól sok madárdal.

hétfő, 2019. április 15. 11:56, Nézettség: 460

                GYÖNYÖRKÖDŐ GÓLYAPÁR  FÉSZEK SZÉLÉN…   Gyönyörködő gólyapár fészek szélén Álldogálva csillogó szemmel figyel. Fiókáik összebújva közepén Gubbasztanak, nem törődve szülőkkel.

vasárnap, 2019. április 7. 16:28, Nézettség: 552

                KI NEM HALLOTT MÉG CSODÁS TÖRPAPÁRÓL…   Ki nem hallott még csodás Törpapáról, Aprajafalvának vezetőjéről,  Hupikék Törpéknek tanítójáról, Apró népének képviselőjéről?   Bölcsessége Aprajafalván is túl Elterjedt már, hiszen olyan nagyszerű Ember, akinek türelme nem borul Ki sohasem, mert Ő mindig ésszerű   Döntéseket hoz.

hétfő, 2019. március 25. 09:14, Nézettség: 642

                Mondják, norvég erdei macska vagyok, Aki szeret a Természetben élni. Igaz, hogy a füleim nem oly nagyok, De ily szép farokkal merem remélni   Azt, hogy a házlakó emberek látják Azt, talán jó lenne lakást cserélni. Unom, szépségem kevesen csodálják Itt, jobb lenne már emberek közt élni.

vasárnap, 2019. március 24. 11:32, Nézettség: 486

                UDVARON AZ AJTÓ ELŐTT NAGYANYÓ KÖTÖGET…   Udvaron az ajtó előtt Nagyanyó Kötöget, lábainál az unoka Figyel csendesen, mert neki nagyon jó Itt lenni, hisz a sok virág azt mondja:   „Ugye milyen szépek vagyunk leányka, Hisz ilyenkor a Tavasz is nyújtózkodik Egyet, mert már nagyon régóta várta, Hogy a Tél is végre eltakarodik.

hétfő, 2019. február 18. 15:08, Nézettség: 533

                TÜNDÉREK LEBEGNEK  TÉRBEN, IDŐBEN…   Tündérek lebegnek térben, időben, Kecses táncot járnak, szárnyak suhognak, Mikor a tisztás felett az erdőben Nevetgélve, szálldogálva játszanak.   Szépen zöldell az erdő, a virágok  Teljes pompájukban kitárulkozva Beterítik a földet.

10 bejegyzés | 1 / 1 oldal