vasárnap, 2017. január 8. 11:08, Nézettség: 466

                MACI HŰSÉGES… Kis kutyánk nekem is hiányzol.   Maci hűséges és szeretni - való, A hideget ő is nehezen tűri. Minden mozdulata oly elragadó, Ahogyan hűségét visszatükrözi   Szemeivel, amikor beengedi Valamelyik gazdája a lakásba, Hogy ne kelljen udvaron fagyoskodni, Kis meleget szívjon a bundájába.

csütörtök, 2017. január 5. 09:40, Nézettség: 443

                BREKI BÉLA VAGYOK…   Breki Béla Vagyok a Tavi Zenész, Nem Kell Ehhez Sok Tudomány és Nagy Ész, Hiszen kutykuruttynál én többet tudok, Mert zenét nem a tücsöktől tanulok. A levél pódium néha leszakad, Zenélő kedvem akkor is megmarad Amikor elázottan „partra szállok”, Sértődötten soha nem reklamálok.

hétfő, 2016. november 14. 09:10, Nézettség: 498

              LOMBOK MÖGÜL LESKELŐDÖTT A CICA… Zirci emlék 2012 - ből   Lombok mögül leskelődött a cica Zircen, az erdő szélén Áprilisban. Ott állt halkan csendesen meglapulva, Mikor ott sétálgattam egymagamban.   Mikor észrevette azt, hogy figyelem, Akkor sem mozdult meg a lombok között Füleit hegyezve, nem volt félelem A tekintetében.

szombat, 2016. június 11. 14:16, Nézettség: 519

                PRODUKCIÓÓÓ   Mókázik a kicsi lányka Roberta az Ő neve, Közben virágcsokrot tart felém az aprócska keze. Öt évének kedvességével produkálja magát, Ahogy nagypapa felé nyújtja szerény ajándékát. Felhőtlen boldogsággal teszi - hisz nincs még egyebe, Mint a szeplőtelenül ártatlan kicsike szíve.     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2007. 11.

szombat, 2016. június 11. 12:14, Nézettség: 544

  JANI MANÓ KISCICÁNK EMLÉKÉRE      Zircen a lányaink és később az unokáink is mindig szerették a háziállatokat, cicákat és kutyákat, ezért engedve a kérésüknek, volt belőlük az idők során és ott lábatlankodtak körülöttünk.

csütörtök, 2016. május 26. 11:41, Nézettség: 513

            NINCS SINE A KIS VONATNAK… Sinek nélkül megy a városi kis vonat Gyulán   Nincs sine a kis vonatnak, mégis csihuhú, Városi vonat ez gyermek, ne légy szomorú! Körbejárva az utcákat keréken megyünk, Csodáld a Gyulai várat, nincs török velünk! Csigakert mellett haladunk *Sissi ránk tekint, Szerette a magyar népet, krónikák szerint.

csütörtök, 2016. május 26. 07:46, Nézettség: 384

              Kedves Gyermekek! Ezt a versemet három éve írtam Hozzátok, de ma is vállalom minden sorát-:))) Szeretettel: Bálint bácsi HA MAJD FELNŐTT LESZEL… Gyermeknapi szavaim a jövő nemzedékéhez   Ha Majd Felnőtt Leszel, Ne Feledd Soha, Hogy az Igazi Szülő Nem Mostoha! Mindig vigyázott rád, óvott a széltől, Esőtől, villámlástól, hóeséstől.

kedd, 2016. május 10. 09:54, Nézettség: 543

ARANYMÁLINKÓ DALOLTA… Balogh Béni: Gyöngyhúrú citera c. mese – regényére gondolva     Aranymálinkó dalolta a kisbojtár énekét, Búsan és bánatosan zengte a fájdalom zenét, Amelyet kiolvasott Ostoros Imre szeméből, Majd kortyolgatott a Bükk forrásainak vizéből.

csütörtök, 2015. november 19. 09:42, Nézettség: 441

              MI VAGYUNK A HÉT TÖRPE…   Mi Vagyunk a Hét Törpe, Már nem vágyunk erdőbe. Emberek szemetelnek, Részegségig vedelnek,   Esznek, isznak, mulatnak, Éppen csak nem ugatnak. Gatyájuk is letolják, Fáink tövét leszarják.   Növényzetre vizelnek, Semmire sem ügyelnek. Hová fajul a világ? Erdő népe meg berág.

szombat, 2015. október 10. 09:32, Nézettség: 589

                  ÖLELKEZŐ ŐZIKÉK…   Ölelkező Őzikék virágos domboldalon, Látszik, hogy mennyire szeretik egymást oly nagyon Ahogyan csak azok tudnak igazán szeretni, Akik mindig a Boldogságot mennek keresni. Kicsinyke Őzikék, szép, drága állatgyermekek, Orrvadászok készülnek kioltani az éltetek.

95 bejegyzés | 4 / 10 oldal