szombat, 2016. június 11. 14:16, Nézettség: 486

                PRODUKCIÓÓÓ   Mókázik a kicsi lányka Roberta az Ő neve, Közben virágcsokrot tart felém az aprócska keze. Öt évének kedvességével produkálja magát, Ahogy nagypapa felé nyújtja szerény ajándékát. Felhőtlen boldogsággal teszi - hisz nincs még egyebe, Mint a szeplőtelenül ártatlan kicsike szíve.     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2007. 11.

szombat, 2016. június 11. 12:14, Nézettség: 491

  JANI MANÓ KISCICÁNK EMLÉKÉRE      Zircen a lányaink és később az unokáink is mindig szerették a háziállatokat, cicákat és kutyákat, ezért engedve a kérésüknek, volt belőlük az idők során és ott lábatlankodtak körülöttünk.

csütörtök, 2016. május 26. 11:41, Nézettség: 475

            NINCS SINE A KIS VONATNAK… Sinek nélkül megy a városi kis vonat Gyulán   Nincs sine a kis vonatnak, mégis csihuhú, Városi vonat ez gyermek, ne légy szomorú! Körbejárva az utcákat keréken megyünk, Csodáld a Gyulai várat, nincs török velünk! Csigakert mellett haladunk *Sissi ránk tekint, Szerette a magyar népet, krónikák szerint.

csütörtök, 2016. május 26. 07:46, Nézettség: 351

              Kedves Gyermekek! Ezt a versemet három éve írtam Hozzátok, de ma is vállalom minden sorát-:))) Szeretettel: Bálint bácsi HA MAJD FELNŐTT LESZEL… Gyermeknapi szavaim a jövő nemzedékéhez   Ha Majd Felnőtt Leszel, Ne Feledd Soha, Hogy az Igazi Szülő Nem Mostoha! Mindig vigyázott rád, óvott a széltől, Esőtől, villámlástól, hóeséstől.

kedd, 2016. május 10. 09:54, Nézettség: 464

ARANYMÁLINKÓ DALOLTA… Balogh Béni: Gyöngyhúrú citera c. mese – regényére gondolva     Aranymálinkó dalolta a kisbojtár énekét, Búsan és bánatosan zengte a fájdalom zenét, Amelyet kiolvasott Ostoros Imre szeméből, Majd kortyolgatott a Bükk forrásainak vizéből.

csütörtök, 2015. november 19. 09:42, Nézettség: 387

              MI VAGYUNK A HÉT TÖRPE…   Mi Vagyunk a Hét Törpe, Már nem vágyunk erdőbe. Emberek szemetelnek, Részegségig vedelnek,   Esznek, isznak, mulatnak, Éppen csak nem ugatnak. Gatyájuk is letolják, Fáink tövét leszarják.   Növényzetre vizelnek, Semmire sem ügyelnek. Hová fajul a világ? Erdő népe meg berág.

szombat, 2015. október 10. 09:32, Nézettség: 543

                  ÖLELKEZŐ ŐZIKÉK…   Ölelkező Őzikék virágos domboldalon, Látszik, hogy mennyire szeretik egymást oly nagyon Ahogyan csak azok tudnak igazán szeretni, Akik mindig a Boldogságot mennek keresni. Kicsinyke Őzikék, szép, drága állatgyermekek, Orrvadászok készülnek kioltani az éltetek.

csütörtök, 2015. október 8. 10:11, Nézettség: 442

              ERDŐK KIRÁLYNŐJE… Maci pajtás kézcsókkal teszi hódolatát   Erdők Királynője fogadd hódolatomat, Tiszteletem jeléül macis kézcsókomat. Nekünk Te hoztál ide olyan üdeséget, Melegszívű kedves lényeddel oly szépséget, Mely az Erdő Népének régóta hiányzott, Erről eddig csak hunyt szemekkel álmodozott.

kedd, 2015. szeptember 1. 10:53, Nézettség: 664

                ZÖLD - SZÁRNYÚ PILLANGÓ…   Zöld - szárnyú pillangó ül bánatosan, Szomorkodva egy fatuskó tetején. Mellette gombák nőnek illatosan Kelletve magukat és néznek büszkén.   Csendes most az erdő, de a pillangó Lány fejét térdére hajtva szomorú Arccal néz, pedig a teste aranyló, Mint tündöklő szépségű fénykoszorú.

péntek, 2015. augusztus 28. 10:10, Nézettség: 914

                HA A KUTYUS GITÁRT VESZ A KEZÉBE…   Ha a kutyus gitárt vesz a kezébe, Mindenféle dallam jut az eszébe. Pengeti a húrokat és dalra kap, Jól kezdődik számára a mai nap.

92 bejegyzés | 4 / 10 oldal