szerda, 2014. január 29. 10:37, Nézettség: 643

             HÓPIHE CICUS JÁTSZIK… Hópihe cicánkra emlékezve   Hópihe cicus játszik a folyosón egyedül, Mindegy, hogy éppen a mancsai elé mi kerül, Mert lelkesedéssel támassza a lambériát Ugyanúgy, mint ahogyan kergeti Vöri cicát A testvérét, aki most éppen máshol csatangol, Vagy lehet, hogy fürdőszobában mosakszik, pancsol.

hétfő, 2014. január 20. 19:25, Nézettség: 880

              FELHŐ MACI FENT AZ ÉGEN…   Felhő Maci fent az Égen integet, Hessegeti el magától a szelet, Mert nem akar szerteszéjjel foszlani, Szemünk elől a semmibe eltűnni. Szellő Koma arra kérlek, csendesedj, Felhő Maci környékén ne settenkedj!   Szép fehér a bundácskája gyönyörű, Kápráztató látványa is nagyszerű.

hétfő, 2013. december 9. 10:54, Nézettség: 685

             VÖRIKE ÉS MACI…   Vörike és Maci igazi két jóbarát, Akik nagyon ritkán látják el egymás baját. Békésen megvannak a család melegében, Fürödnek ők mindannyiunk szeretetében. Csínytevéseik mindig bocsánatot nyernek, Mert utána bűnbánóan is hízelegnek.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2009. 02. 27.

hétfő, 2013. december 9. 10:46, Nézettség: 501

              CICUS A LEVELEK KÖZÖTT   Tele van a bendője a cicának, Gondolkodik: Vajon most mit csináljak? Futkossak talán körbe az udvaron, Vagy inkább heverésszek kint a napon? Ahhoz talán most túl jóllakott vagyok, Inkább helyette tovább lustálkodok. Azzal fogta magát és kiballagott, Levelek közt egerekről álmodott.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc.

csütörtök, 2013. december 5. 15:01, Nézettség: 808

 NEM HULL MOST PELYHES…   Nem hull most pelyhes fehér hó, Mégis itt van a Télapó. Rénszarvasok elfáradtak, De a zsákok megmaradtak Repülővel idehozva, Csizmácskákat telerakva   Mindenféle ajándékkal, Nemcsak szaloncukorkával, Hanem modern eszközökkel, Ipodokkal, internettel Hogy a gyermek játszadozzon, Necsak édességet „faljon”.

szerda, 2013. december 4. 10:52, Nézettség: 734

            PICI CSIGA…   Pici csiga pici háza, Picike a szarvacskája. Előbújva sütkérezik, Vagy házában elrejtőzik Lustálkodni egy keveset, Vagy álmodni oly szépeket   Amelyek a csiganépnek Szebb és jobb jövőt ígérnek. Élhessenek oly szabadon, Mezőn – réten és udvaron.

kedd, 2013. november 26. 09:53, Nézettség: 714

              AZ UDVARBAN RÓKA KOMA   Az Udvarban róka koma Azt hitte, hogy lesz lakoma. Eltévesztette az erdőt, Mert nem talált ott betevőt „Farkaséhes” bendőjébe, Szülőföldje erdejébe.   „Maci” kutyánk észrevette, Hogy a róka jött sietve Megenni az ő ebédjét, Átugorva kerítését Gazdájának udvarában, Lopakodott hamarjában.

kedd, 2013. november 26. 09:56
Kedves Barátaim!
A mellékelt fényképen Maci kutyánk látható Bettike unokámmal. A rókát nem sikerült lefényképezni, mert elinalt, mire a gépet kihoztam-:)))
Szeretettel:Bálint
vasárnap, 2013. november 24. 16:26, Nézettség: 721

             A KIS - MADÁRKÁK KIREPÜLTEK!?          Eddigi életem (64 év) 32 évét kisebb megszakításokkal szülőfalumban Bakonyszentkirályon töltöttem. Mindig így mondom még akkor is, hogy hivatalosan Zircen a Kórházban születtem, mert Áldott emlékű Édesanyámnak egy elesés következtében elfolyt a magzatvize és a jóságos Hudák Doktor úr beutalta a legközelebbi Kórházba.

vasárnap, 2013. november 24. 12:47, Nézettség: 617

              MONDD, MADÁRKA MIRE VÁRSZ?           Az üdülőtelep kis faházikójának parányi konyhájában már majdnem végeztünk az ebéddel, mikor a nyitott ablakból kellemes madárcsicsergés hallatszott. A hegyoldalban, szinte erdei környezetben volt a szállásunk, ilyenkor gyakoriak az ehhez hasonló énekek, de ez most mindennél másabbnak, szebbnek hallatszott.

szombat, 2013. november 23. 12:55, Nézettség: 617

                           BUKSI A PAPUCSOK RÉME   Mint egy fekete pamacs olyan ravasz kis kutya, Nincs előtte soha semminek megmaradása.

92 bejegyzés | 8 / 10 oldal