szerda, 2014. március 26. 10:48, Nézettség: 742

           ÉN VAGYOK A KICSI MALAC…   Én Vagyok a Kicsi Malac, Röf – Röf – Röf, Disznóólban Disznólkodok, Röf – Röf – Röf! Ha Nem Tetszik a Gazdának, Elmehet, De Előtte Hozza a Reggelimet. Lefetyelek Egy Jó Nagyot, Azután, Lustálkodok Harangszóig, Még Ma Tán.   Ebédre Majd Újra Hívom a Gazdát, Mert Éhesen a Napot Sem Alszom Át.

szerda, 2014. március 5. 10:20, Nézettség: 807

  CSELES PÓKOK      Az állat és rovarvilág mindig is lenyűgözött a különlegességeivel együtt még akkor is, ha igazából nagyon keveset értek hozzá. Talán ez annak tudható be, hogy inkább a humán tárgyak nyűgöztek le abban az időben, amikor még lehetőségem lett volna arra, hogy behatóbban irányítsam érdeklődésemet ebbe az irányba.

kedd, 2014. február 11. 11:06, Nézettség: 631

           BAROMFIUDVARBAN KÁRÁLNAK…   Baromfiudvarban kárálnak a tyúkok, Kot – kot – kotkodács, hol vannak a kakasok? Gyertek ide nagy tarajos kakasnépek, Szép tyúkocskák kapirgálunk, jól nézzétek! Válasszatok miközülünk feleséget, Kis gazdasszony hozza már az eleséget.

szerda, 2014. január 29. 10:37, Nézettség: 668

             HÓPIHE CICUS JÁTSZIK… Hópihe cicánkra emlékezve   Hópihe cicus játszik a folyosón egyedül, Mindegy, hogy éppen a mancsai elé mi kerül, Mert lelkesedéssel támassza a lambériát Ugyanúgy, mint ahogyan kergeti Vöri cicát A testvérét, aki most éppen máshol csatangol, Vagy lehet, hogy fürdőszobában mosakszik, pancsol.

hétfő, 2014. január 20. 19:25, Nézettség: 920

              FELHŐ MACI FENT AZ ÉGEN…   Felhő Maci fent az Égen integet, Hessegeti el magától a szelet, Mert nem akar szerteszéjjel foszlani, Szemünk elől a semmibe eltűnni. Szellő Koma arra kérlek, csendesedj, Felhő Maci környékén ne settenkedj!   Szép fehér a bundácskája gyönyörű, Kápráztató látványa is nagyszerű.

hétfő, 2013. december 9. 10:54, Nézettség: 719

             VÖRIKE ÉS MACI…   Vörike és Maci igazi két jóbarát, Akik nagyon ritkán látják el egymás baját. Békésen megvannak a család melegében, Fürödnek ők mindannyiunk szeretetében. Csínytevéseik mindig bocsánatot nyernek, Mert utána bűnbánóan is hízelegnek.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2009. 02. 27.

hétfő, 2013. december 9. 10:46, Nézettség: 530

              CICUS A LEVELEK KÖZÖTT   Tele van a bendője a cicának, Gondolkodik: Vajon most mit csináljak? Futkossak talán körbe az udvaron, Vagy inkább heverésszek kint a napon? Ahhoz talán most túl jóllakott vagyok, Inkább helyette tovább lustálkodok. Azzal fogta magát és kiballagott, Levelek közt egerekről álmodott.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc.

csütörtök, 2013. december 5. 15:01, Nézettség: 848

 NEM HULL MOST PELYHES…   Nem hull most pelyhes fehér hó, Mégis itt van a Télapó. Rénszarvasok elfáradtak, De a zsákok megmaradtak Repülővel idehozva, Csizmácskákat telerakva   Mindenféle ajándékkal, Nemcsak szaloncukorkával, Hanem modern eszközökkel, Ipodokkal, internettel Hogy a gyermek játszadozzon, Necsak édességet „faljon”.

szerda, 2013. december 4. 10:52, Nézettség: 782

            PICI CSIGA…   Pici csiga pici háza, Picike a szarvacskája. Előbújva sütkérezik, Vagy házában elrejtőzik Lustálkodni egy keveset, Vagy álmodni oly szépeket   Amelyek a csiganépnek Szebb és jobb jövőt ígérnek. Élhessenek oly szabadon, Mezőn – réten és udvaron.

kedd, 2013. november 26. 09:53, Nézettség: 752

              AZ UDVARBAN RÓKA KOMA   Az Udvarban róka koma Azt hitte, hogy lesz lakoma. Eltévesztette az erdőt, Mert nem talált ott betevőt „Farkaséhes” bendőjébe, Szülőföldje erdejébe.   „Maci” kutyánk észrevette, Hogy a róka jött sietve Megenni az ő ebédjét, Átugorva kerítését Gazdájának udvarában, Lopakodott hamarjában.

kedd, 2013. november 26. 09:56
Kedves Barátaim!
A mellékelt fényképen Maci kutyánk látható Bettike unokámmal. A rókát nem sikerült lefényképezni, mert elinalt, mire a gépet kihoztam-:)))
Szeretettel:Bálint
95 bejegyzés | 8 / 10 oldal