2013

hétfő, 2013. szeptember 16. 15:46, Nézettség: 660

A MEGALÁZOTT ANTONIUS A történet régi, amikor még egy kocsmában 50 forintért is becsületesen be lehetett rúgni, de a bárok is olcsóbbak voltak.      A fiatalember jól szabott öltönyében, fehér ing, nyakkendő, kalappal a fején, fütyörészve lépett be a kisváros hírhedt „Mokka” – bárjába.

hétfő, 2013. szeptember 16. 15:41, Nézettség: 546

TANFOLYAM NYUGODJ BÉKÉBEN!   Figyelmeztetés!   Komolytalan írás, amely egy komoly tanfolyam záró bankettjére készült, parodizálva a történéseket, szörnyű régen.   ELOLVASÁS UTÁN ELÉGETENDŐ!     Száll az ének szájrul szájra, Elszálltunk mi is Nyírpácra. Temetni a tanfolyamot, Ami nékünk éltet adott. Szívünk tele búval – bajjal, Alig bírunk most magunkkal.

hétfő, 2013. szeptember 16. 15:37, Nézettség: 578

NE KÖHÖGJÖN!     A következő történetem helyszíne nem lényeges, mert akárhol előfordulhatott széles e hazában. Nincs különösebb jelentősége sem, ennek ellenére igaz. Bárhol megtörténhetett, ahol busz pályaudvar létezik.    Délután fél öt körül járhatott az idő, amikor a váróhelyiségben üldögélve a Füles keresztrejvényeit fejtegetve próbáltam elütni a várakozási időt.

hétfő, 2013. szeptember 16. 15:29, Nézettség: 765

GURGULA ALAJOS KALANDJAI. Csencsellérek között          Gurgula Alajos a Füstbement Terveket Gyártó Vállalat főkönyvelője ebéd utáni sétája alkalmával felfigyelt egy érdekes mozzanatra. Ugyanis a gyár mellett lévő Fiastyúk nevet viselő toroknedvesítő intézmény előtt, egynémely gyanús elemekből összeverődött társaság őgyelgett. Elhatározta, hogy végére jár a dolognak.

14 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »