Íróként és 21 éven át gyakorló asztrológusként, szent meggyőződésem, hogy a magyar nyelv emberiség-mentő szakrális mélységekkel - Istennel való közvetlen kapcsolatot lehetővé tevő spirituális információkkal telített. A megmentése viszont, nem a nyelvészeken és nem is a politikusokon múlik, hanem hanem az életszépségeit a több gyermekkel együtt vállalni akaró szülők hitén és gyakorlati, boldogság-hozó bátorságán.

 
Kozma Botond Szilárd Kozma Szilárd

Blogjai


Archívum

 
hétfő, 2014. május 26. 12:10, Nézettség: 1125

Húsz éves gyakorló asztrológusi tapasztalat utáni meggyőződéssel állítom, hogy az egyetlen valós és hosszú távon is hathatóan megmaradni képes SEGÍTSÉG, a minél pontosabb és világosabb  asztrológiai sorsfeltárás. https://www.youtube.com/watch?v=PW70cB60ihU  A többi, un. mszitikus sors- és egészségjavítási kísérlet, is hozhat rövid távon "szenzációs", sőt: csodálatos seikereket.

vasárnap, 2014. április 27. 13:57, Nézettség: 1604

A Budapesti Decens Magazin főszerkesztője: Ordody Eszter által készített interjú, Jóo Violetta és Kozma Szilárd Karma- és családasztrológusokkal magzatfoganási és családi problémákról:   I. Interjú Joó Violettával 1. Ordody Eszter:  Honlapodon komolyan foglalkozol az egyéni karma kérdésével.

csütörtök, 2014. május 1. 04:14
Bár már több mint 40 éve az Usa-ban élek és kezdek egy kicsit elfelejteni magyaről, de... Szeretném ha azért egy kicsi jobban oda figyelnének mit is irnak le. Tudomásom -és emlékeim szerint- olyan szó hogy "foganás" nincs.
"Magzatfoganás" szintén nincs.
Van magzatFOGAMZÁS, vagy MAGZAT FOGAMZÁSA.
Köszönöm.
Tisztelettel Tőzsér Géza geza57@aol.com
szerda, 2014. május 21. 16:46
Kedves Géza!
Hát, ezt elég rosszul tetszik tudni. Miért nem tetszik utána nézni, ahelyett, hogy mást figyelmeztet nagyobb odafigyelésre?
Foganás-Fogantatás ugyanaz a szó. És tudtommal régebbi is, mint a fogamzás. Ugyanis nem szeplőtelen fogamzás van szó a katolikus vallásban sem, hanem szeplőtelen fogantatásról.
Véleményem szerint a foganás szebb szó, mint a fogamzás. Ugyanakkor valaminek a sikeres indulását is úgy fejezzük ki, hogy "foganatja van" nem úgy, hogy "fogamzása van". Ez utóbbi inkább hangzik orvosi műszónak, és leginkább akkor használt kifejezés, amikor fogamzásgátlásról beszélünk.
További jó nyelvi emlékfrissítést és nyelvtanulást és önismeretet kívánva:

Joó Violetta
2 bejegyzés | 1 / 1 oldal