János Györgyné Marika

Utolsó bejelentkezés: múlt hónap előtt
Családi állapot: házas
Születésnap: 10.10. - 46 éves Mérleg
Vallás: római katolikus
Ezen az oldalon: barátkozni szeretnék
Foglalkozás:
alkalmazott

Anyanyelv:
magyar

Érdeklődési körök

Kedvenc zeneszámok:
Alex Mica,Enrique Inglesias,Maryah Carey,Nox,Pitbull,Groovehouse,

Kedvenc filmek:
Az elveszett,Akció film,A nejem és a feleségem,,stb,,

Hobbi:
Kerékpározás séta zene hallgatás ,,stb,,

Idézetek:
Milyen érdekes az élet. Néha kiderül, hogy kinek vagy fontos igazán, ki az, aki gondol rád. És kiderül az is, hogy aki neked fontos, annak az embernek te nem jelentesz semmit. Ez fájdalmas, de ugyanakkor jó érzés, hogy olyanoktól kapsz odafigyelést, szeretetjelzést, akiktől nem is vártad volna. Ez kellene, hogy erőt adjon... De mégis annyira fáj.
Tudjad, szíved és eszméleted minden erejével tudjad, hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani. Nincs rokon, barát, kedves, akit igazán ismersz; a nagy pillanatban mindenki eldobja az álarcot, megmutatja a nyers önzést, s te egyedül maradsz, mikor legnagyobb szükséged lenne arra, hogy melletted álljon valaki, s egy jó szóval, biztató tekintettel segítsen. Többet nem is vársz senkitől; de ezt sem kapod a veszélyben. Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erőssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektől; s ez a természetes. Csak magadban bízz, és fel ne add SOHA!!!

Megint elment a nap, ahogy mindig szokott.
Nem túl sok van már, amit még itt hagyott.
Ami félig van kész, az ma félig marad.
Engedd, hogy a dolgok most nélkülünk változzanak.

Érints meg még egyszer, lassan. Úgy alszom el.
Legyen függöny mögött a világ.
Érints meg még egyszer, lassan, érzékenyen,
és kívánj jó éjszakát.
Szeretnék egy társat... aki mindig mellettem van... akire nem kell heteket várni, hogy rám érjen... aki kéznél van, ha szükségem van rá... akiért félre tudok tenni bárkit... aki felhív éjszaka, ha bajban van... akit felhívhatok éjszaka, ha bajban vagyok... aki szeret... akit szerethetek... akivel erről nem kell beszélni... aki erről nem akar beszélni... akarok valakit, aki elfogadja a hülyeségeimet, és akivel szemben én is toleráns lehetek... aki egészen más, mint én, de mégis nagyon hasonló... aki magával ragad, és aki képessé tesz arra, hogy magammal ragadjam... szeretnék egy társat... valakit, aki létezik...

Hobbik:
állatok, fotózás, internet, zenélés

Zenei stílusok:
diszkó, latin

Filmes stílusok:
romantikus, történelmi, vígjáték