Recept minden mennyiségben! Ételek elkészítésének módjai, hasznos tippek, tanácsok, leírások a főzés és szakácsművészet mindennapjaiból.

Archívum

 
péntek, 2013. január 25. 15:41, Nézettség: 2393

Ebben a cikkben a vajról lesz szó. A vajról, nem margarinokról, vajkrémekről, szendvicskrémekről. Azért fontos mindezt jó előre leszögezni, mert mint kiderült nem mindenki számára világos, hogy a vaj pontosan micsoda. A vajban nincs más, mint tejzsír. Nincs benne emulgeáló, ilyen-olyan E számos csoda, színező anyag, savópor és bétakarotin. A vajban vaj van, és kész.

kedd, 2012. október 30. 14:17, Nézettség: 2285

Hozzávalók: 3 közepes méretű piros kápia paprika (kb. 35-40 dkg) 2-3 kisebb padlizsán (kb. 65-70 dkg) 2 nagyobbacska paradicsom (kb. 25 dkg) 1 evőkanál paradicsompüré 1 kisebb fej lilahagyma 1 dundi gerezd fokhagyma 1/4 teáskanál cayenne bors 2 teáskanál méz 1 evőkanál olívaolaj kevés balzsamecet (kb.

vasárnap, 2011. november 20. 15:26, Nézettség: 3104

Hozzávalók 2 főre: • 4 db tojás • 4 dkg vaj • 1/2 mk fehér bors • 1/2 mk só • 1 mk mustár • 1 ek majonéz Bevonathoz: • 2 ek majonéz • 1 ek tejföl • só, mustár - ízlés szerint • 1/4 mk citromlé • pár csipet cukor   Elkészítés 1. A tojásokat keményre főzzük.(forrástól számított 10 perc alatt) 2. A vajat habosra keverjük. 3.

hétfő, 2012. december 24. 20:44
Kedves Ágnes! Próbáld ki a kaszinótojás krémjéhez a szardelllapasztát. Nem kell sok bele, nagyon finom.

Boldog Ünnepet

Üdvözlettel

Mary
3 bejegyzés | 1 / 1 oldal