|
Alma-Kajszibarack Kecskeméti gyümölcslé 5L![]()
Egységár bruttó: 418.-Ft/liter
III. Élelmiszerbiztonsági jellemzők: A termék pasztőrözött, és HACCP rendszer működik az üzemben. IV. Az élelmiszer minőségi jellemzői MÉ 1-3 2001/112 sz. irányelv szerint 1. Összetételi jellemzők (fizikai, kémiai stb. jellemzők) sárgabarackvelő, almavelő, víz, magyar almasűrítmény, természetes sárgabarack aroma A termék 13 ref. %-os. 2. Érzékszervi jellemzők: Sárgabarackra és almára jellemző ízű, színű, rostos állományú ivólé. Kissé barnult szín, sűrűsödött állag, még nem befolyásolja a termék fogyaszthatóságát. 3. Az élelmiszer átlagos tápértéke: a) tápanyagok felsorolása és mennyisége 100 g-ra vagy 100 ml-re; b) a tápérték számítással készült. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 255,5 kJ 60,2 kcal Zsír 0,48 g 17,8 4,3 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 0,98 g 16,7 3,9 Só 5,2 mg --- --- V. Minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartam: 360 nap VI. Tárolási feltételek: Sugárzó hőtől, fagytól, közvetlen napfénytől távol kell tartani. Felbontás után hütve tárolva 7 nap. A termék tartósítószert nem tartalmaz, így szobahőmérsékleten az eltarthatósági ideje, febontás után 3 nap. VII. Az élelmiszer jelölése Sárgabarackos-Almás rostos gyümölcslé 100 % gyümölcshányaddal sárgabarackvelő, almavelő,víz,magyar almasűrítmény, természetes sárgabarack aroma Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 255,5 kJ 60,2 kcal Zsír 0,48 g 17,8 4,3 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 0,98 g 16,7 3,9 Só 5,2 mg --- --- VIII. Egyéb A termék kizárólag hazai alapanyag felhasználásával készül.
Ismertetők és megjegyzések
|