péntek, 2013. március 29. 20:55
Részlet a szántó alakulásáról 2012
Ilyen volt

szerda, 2013. március 13. 13:17, Nézettség: 960

Egy olyan lehetőséget mutatok mely a holnap emberének szól, aki TE vagy. A mai világ leggyorsabban növekvő iparágában az Online reklámiparban. Lehetőséget biztosítva cégeknek és munkatársaknak egyaránt. Az Internetes reklám volt, és lesz is a jövő egyik legjobb bevételi forrása.

csütörtök, 2013. március 7. 09:59, Nézettség: 703

                                                          Magyar imádság   Uram, ki bennünk élsz és lelkünk része vagy, idő keresztjén százszor megtörettek immár üdvöt remélve szólhatunk hozzád.

kedd, 2013. február 19. 14:27, Nézettség: 538

Adj egy esélyt a hazai gyártóknak! ... mert ezzel magadért is teszel... A változás akkor is megtörténik ha nem veszünk benne részt, mi lenne ha legalább egy részletét megpróbálnánk irányítani? Ennek szellemében cégünk komoly változtatásra törekszik; Eddig elsősorban Angliából származó diszkont termékekkel foglalkoztunk.

kedd, 2013. február 5. 13:06 » Ismét egy távozó társunk
Elgondolkodtató, hogy Lajos barátunk így döntött.... Vajon mi motiválta ?...
.Én egyre inkább kezdem érteni.... Kár, hogy apadunk....
kedd, 2013. február 5. 19:33
Még fél lábbal itt van, mint többen.....de lépegetünk.Egyébként puszillak, Rózsika!
szombat, 2013. február 2. 14:11
A házi áldás általában mindenki számára ismert, hagyományos formája a a falakat díszítő hímzett áldások. De készülhet agyagból, különböző tésztákból, például mézeskalács, vagy kerámiából. Csak a képzelet szab határt. Napjainkban sokan megzenésítik, amikből szeretnék néhányat megmutatni:

szombat, 2013. február 2. 14:12
Regélő Fehér Táltos Dobcsapat.

szombat, 2013. február 2. 14:15
Credo együttes

csütörtök, 2013. január 31. 02:10
MIATYÁNK ISTENÜNK
BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED,
TÖRVÉNY AKARATOD.
MINDEN NAPUNK GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BŰNEINKET, MINT MÁSNAK,
NEKÜNK ELENGEDED.
TE KEZED VEZET
KÍSÉRTÉSEKEN ÁT, S
LEFEJTED RÓLUNK
GONOSZ JÁRMÁT.
TIÉD A NAGYVILÁG
ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTŐL KEZDVE,
LEGYEN MINDÖRÖKRE.
kedd, 2013. január 29. 14:35
Az első éjszakás müszak nehezen telt...bár mint mindig álltalában.
A munkahelyen a kutya lefialt, négyből két kiskutya maradt meg, bár még nemláttam őket csak hallottam hirüket, mert elkülönitve vannak. Leültem a dohányzóba, a cigaretta mellé megittam egy kávét, annyi időm még volt...majd irány dolgozni. Leültem a helyemre , ott ahol aznap kell lennem, de nemtelt bele kisidő iszonyatosan hasogatott a fejem, sokan kérdezték rosszul vagyok e v hasonló, de mondtam h nincs baj csak fejfájás. NA DE MILYEN....azthittem az agyam az orromon fog kijönni...végül szereztem gyógyszert, két szál cigimbe került de ha kapok adok is. Miután nemfájt már a fejem rámjött az álmosság, eddig aztartott ébren h fájt a fejem, nagyon koncentráltam h ébren maradjjak, igy munka közben jobb ha állok gondoltam. Szünetekben a friss levegő jóttett de még azsem tudott teljesen kizökkenteni a melankóliámból....mikor hazaérte meló után....és beléptem a meleg szobába....ismét mint annyiszor elmormoltam magamba: mindenhol jó , de legjobb itthon.
vasárnap, 2013. január 27. 15:47, Nézettség: 1102

                                                            Baba és gyermek masszázs     A masszázs az emberiség gyógyító eljárásainak legősibb formája. Fejlődése során sokféle masszázs alakult már ki, és napjainkaban kezdik felfedezni, hogy a gyermekekre is nagyon jó hatással van. A gyermekeket születésük pillanatától lehet masszírozni.

szerda, 2013. január 23. 10:48, Nézettség: 1123

Végre venni tudtam egy tanyát Magyrországon.Igaz sok munka lesz vele de megéri.Sok munka van vele felujjitás meg minden de a jövöben ez kell szeintem Magyarországon.Lehetöleg teljes önelátásra törekedni.Igy lesz rajta napelem napkollektor kút van áram is.Vizellátás házivizmüvel.

kedd, 2013. február 5. 20:36
Sok sikert és kitartást.
Az élményeid oszd meg velünk, hogy tanulhassunk.
szombat, 2013. február 9. 14:11
Szia Zsolt én egy évet éltem ilyen tanyán, építettem ólat, nádházat, saját építésű tűzhely, kunyhó...kecske, mangalica stb. Ha tanács kell szívesen segítek. Meg ajánlom figyelmedbe Terenyei Nándort, ő még mindig ott él, övé a tanya ugyanis. Itt megtalálod. A képeim között pedig a tanya albumba ha belenézel kaphatsz egy kis ízelítőt, hogy is megy ez. Isten áldása kísérjen!
hétfő, 2014. március 31. 00:08
Gratulálok!
Ez az én álmom is.Erőt egészséget hozzá.Várom a fejleményeket.
Áldás legyen a munkátokon!
105 blog | 9 / 11 oldal