Gombák

Gombászok csoportja

Adminisztrátor

 
Thurner Béla Gomba szárítás. Kovács Lóránt: jó kérdés, ez engem is érdekel...
Létrehozva: kedd, 2012. február 21. 13:41
utolsó válasz: péntek, 2012. február 24. 10:48
Rozmán Ferenc Az ÖSSZES gomba recepteket ide kérjük. Köszönjük Rozmán Ferenc: Gombáspaszuly Hozzávalók (tíz adag): 200 gr nagyszemű paszuly, 250 gr gomba (konzerv), 200 gr majonéz, 7 gr töröttbors, 6 gr.. Rozmán Ferenc: Gombás tojás recept Alapanyag: csiperkegomba olívaolaj petrezselyem tejföl tejszín tojás vöröshagyma. kategória: magyar omlett..
Létrehozva: szerda, 2010. november 24. 14:57
utolsó válasz: péntek, 2011. február 4. 08:24
Rigler László Kedvenc fajták Muretics István: Persze az őzláb gomba az örök favorit nagyon szeretem és nem csak enni, de gyűjteni is ... Rigler László: A sárga géváról már énis hallottam jókat, de még sohasem kóstoltam sajnos. Az őzláb viszont tényleg általános kedvenc mindenkinél..
Létrehozva: vasárnap, 2010. október 17. 23:47
utolsó válasz: szombat, 2010. november 27. 14:25