Napló Világvége Után

Képzeld el ha egyszer csak bármilyen okból,nem lenne áram,vagy esetleg egy olyan környezeti behatás érné a bolygónkat,ami szinte el lehetetlenítené az eddigi megszokott életet.Gondolj bele most elmész a boltba, és veszel kenyeret mert így természetes.Vagy fáj a fejed és gyógyszert veszel.De abban a világban ezt nem tudod megtenni mert egyszerűen ezek a dolgok nem léteznek,mert nincs energia,és üzemanyag,és még sorolhatnánk.Mit tennél akkor?Mert nyilván túl kellene élned neked is és szeretteidnek is.Szerinted az emberek mennyire változnának meg? Mennyire lennének önzők?Mennyire lennének "vadak"?Érdekes gondolatok.Hogy egy kicsit viccesen fogalmazzak sok városi gyerek,fiatal,nem tudja azt sem, hogy a kakaót,nem a fekete tehénből fejik.Azért ez elgondolkodtató.Sajnos minden olyan természetessé vált,és azt hisszük hogy minden csak úgy van.Nem vesszük észre azokat a dolgokat amelyek a mindennapjaink részei,azaz természetesnek vesszük.Pedig azok nem természetesen vannak,azokat valaki csinálja,csak mi nem vesszük észre

Adminisztrátor

 
Muretics István Itt beleolvashatsz a naplóba kedves olvasó. Muretics István: Köszönöm szépen :).. Suba Ferenc: Hogy egyszer eljő a világnak a vége az tény. Mint tudjuk a teremtett világnak volt kezdete és lesz vége. A Biblia szerint a..
Létrehozva: csütörtök, 2011. július 14. 22:51
utolsó válasz: szerda, 2013. június 19. 19:15
Muretics István Napló Világvége Után Pacsika Sándor: Kínában és Indiában ,rengeteg ember 2 milliárd él ezek az orvosok nélkül ,olyan immunitással rendelkeznek ,amit tanulmányoznom.. Pacsika Sándor: A hit alapú egészség csak akkor érthető meg a látod az asztrál -világot. Az ő szent energiájuk ,olyan erő ,amely mint az..
Létrehozva: péntek, 2011. február 25. 09:19
utolsó válasz: hétfő, 2012. október 22. 11:00
Pacsika Sándor Hová lettek az előző világok? Pacsika Sándor: A piramisokat könnyedén össze lehet rakni ha más a gravitáció. Stonheng köveit meg sem lehet mozdítani a ma ismert emelő.. Pacsika Sándor: Az a víz mennyiség úgy tűnik távozni fog és a szárazföldek sokkal nagyobbak lesznek így elérhető minden az akkori kultúra..
Létrehozva: péntek, 2011. augusztus 5. 21:24
utolsó válasz: szerda, 2011. november 30. 19:00
Muretics István Napló Világvége Után Négyesi Erika: Adjon Isten. Pár gondolattal csatlakoznék. A félelemeink megakadályoznak a tisztánlátásban. Több család van. Vagyis inkább a..
Létrehozva: péntek, 2011. február 25. 09:32
utolsó válasz: kedd, 2011. november 29. 15:22
Glonczi Ilona Elgondolás Muretics István: Igazad lehet,de lehet hogy csak egy próbatétel lenne.Gondold csak el ,mondjuk ha nem lenne gyógyszer,és egyik szeretted beteg..
Létrehozva: vasárnap, 2011. február 27. 11:15
utolsó válasz: vasárnap, 2011. február 27. 16:51
Muretics István Napló Világvége Után (válaszok) Ercsei Mária: Szeretettel köszöntelek benneteket. Én nagyon optimista vagyok, és gondolom kerülne megoldás.Minden napnak meg van a maga.. Muretics István: Marika köszönöm a hozzászólást.Szerintem meg a család erejében,bár az is az ő ajándéka...
Létrehozva: péntek, 2011. február 25. 09:34
utolsó válasz: péntek, 2011. február 25. 11:24