JAPÁN KRISTÁLYGOMBA VÍZALAPÚ, ÉS KAUKÁZUSI TEJALAPÚ KEFÍRGOMBA

JAPÁN KRISTÁLYGOMBA VÍZALAPÚ, ÉS KAUKÁZUSI TEJALAPÚ KEFÍRGOMBA

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vízet, és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint /aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta/ a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb.

Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is.

A beteg gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.

Felhasználási lehetőségek:

Idegbetegségek, belső daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe, máj, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb.

Adagolás:

Idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter /2-3 hónap múlva gyógyul/. Súlyos esetben: napi 2 liter. Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltűnnek. Vese, hólyag, epebetegségek: naponta 1 liter, /2-6 hónap alatt gyógyul/.

A legfontosabb!!! A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása van. A kristálygombát naponta kell inni.

Elkészítés:

Figyelem!!! A gomba fémmel nem érintkezhet!!! Széles szájú lezárható edényt, vagy üveget használjunk. 6 evőkenálnyi kristálygombát szitába téve, meleg /nem forró/ vízzel lemossuk, 10-15 dkg cukrot 1 db száraz fügét, vagy 6-8 szem mazsolát, és fél jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkeverjük, szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük, és minden nap újra megkeverjük. Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk. Javasolt az üveg folpack, vagy celofánnal lezárása. A kristálygombát langyos folyóvíz alatt szűrőben alaposan kimossuk és a fentiekben megadott módon újra felhasználjuk. A gomba gyorsan szaporodik. Fogyasztása hűtve ajánlott.

Tapasztalatok: jobb közérzet, több energia, ellenállóbb immunrendszer, gyógyulás

A kristálygombából készűlt italt egyébként vízkefírnek nevezik.

KAUKÁZUSI KEFÍRGOMBA:

A kefírgomba más mint a kristálygomba.

A kefírgombát tejjel kell hasznosítani, melynek eredménye az, hogy valódi élőflórás kefírt kapunk.

Egyébként mind a kristálygombából készűlt ital, és a kefírgombából készűlt kefír probiotikumnak számít!!!

A kefírgombáról bővebben az alábbi linken keresztűl olvasható:

http://www.kefirgomba.hu

Várom tagok jelentkezését klubomba. Véleményüket várom!

Adminisztrátor

 
Pacsika Sándor A gombák . Pacsika Sándor: Bocsi de sietek mindíg mert nincs netem,és sokszor elütök ezt azt ,aztán meg már nem biztos hogy tudok javítani......
Létrehozva: péntek, 2012. január 27. 14:56
utolsó válasz: péntek, 2012. január 27. 14:58
Kabai Zoltán Kristálygomba / kefirgomba adok veszek Kabai Zoltán: engem érdekelne egy adag japánkristály kristálygomba, Temesvár és környékén.....
Létrehozva: szerda, 2011. május 11. 23:10
utolsó válasz: vasárnap, 2011. május 15. 17:05