Alternatív

Mindenkit szertettel várok akinek a hagyományosan elfogadottól eltérõ, nem megszokott, régi-új irányzathoz van hozzá szólni valója.
Legyen az vicc, zene, étel, gyógyászat, építkezés, divat, oktatás vagy művészet.

Adminisztrátor

 
Mereteiné-Matosics Ágnes Mereteiné-Matosics Ágnes: Spirituális választerápia A Spirituális Választerápia (SVT) egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat.. Szász Bea: A ZENETERÁPIA A zeneterápia definícióját az európai országok zeneterápiás szervezeteiből alakult Európai Bizottság Klinikai..
Létrehozva: szombat, 2011. június 4. 10:26
utolsó válasz: péntek, 2011. június 17. 10:36
Mereteiné-Matosics Ágnes Mereteiné-Matosics Ágnes: Tajcsi A tajcsi egy olyan belső, lágy stílusú harcművészet, amelyben megtalálható a könnyed relaxáció és a mozgásos meditációs.. Mereteiné-Matosics Ágnes: Tantra A tantra szanszkrit szó, szövés, kiterjesztés, vezérfonal jelentésű, értelme szerint hagyományként fordíthatjuk..
Létrehozva: csütörtök, 2011. június 9. 12:46
utolsó válasz: csütörtök, 2011. június 9. 13:05
Mereteiné-Matosics Ágnes Mereteiné-Matosics Ágnes: Akupunktúra Az akupunktúra több ezer éves múltra visszatekintő tudomány, keletkezéséről legendákat mesélnek. Európai ember.. Mereteiné-Matosics Ágnes: BIOENERGETIKA / KAPCSOLATTEREMTŐ " GYÓGYÍTÁS ", KAPCSOLATTEREMTŐ Energia átadás elfogadásának és hatékonyságának..
Létrehozva: péntek, 2011. június 3. 22:23
utolsó válasz: péntek, 2011. június 3. 22:56