Ősi gabona ételeink.

Bemutatom Nyers Csaba hagyományörző és naturakonyha mesterszakácsát,illetve
gabona ételeit és receptjeit.

Ha valaki megoszt Veled valamit,aminek Te hasznát veszed,erkölcsi kötelességed,hogy azt Te megoszd mással.!

Adminisztrátor

 
Garamszegi Vanda Natasa A mirszu Prónai István: Én csináltam mirszut, tényleg finom!..
Létrehozva: szerda, 2012. január 18. 20:14
utolsó válasz: szombat, 2014. január 11. 09:03
Horányi Ferenc TÖNKÖLYBÚZA. Horányi Ferenc: Tisztelt Racsmány Jánosné! én véleményt nemtudok mondani látattlanban ,hisz Őnnek kell eldöntenie hogy bízik az áruban vagy..
Létrehozva: vasárnap, 2012. január 8. 17:00
utolsó válasz: vasárnap, 2012. október 7. 00:47
Horányi Ferenc A ZAB. Horányi Ferenc: Zab A zab sok jó tulajdonsággal rendelkezik és rendszeres fogyasztását feltétlenül javasolják. A népi gyógyászok szerint erősíti.. Araczki András: Szia Feró! Az érdekelne, hogy hol érdemes beszerezni a zabot. Bio - vagy gyógynöveényes boltokban, esetleg gazdáknál keressem?..
Létrehozva: csütörtök, 2012. január 12. 14:32
utolsó válasz: hétfő, 2012. augusztus 20. 19:20
Horányi Ferenc Zöldséges kölesleves. Ajtai-Baricsa Edith Katalin: Remek! Innen tanulok ujra főzni! Köszönöm!!!!!.. Araczki András: Kipróbáltuk mi is a receptet. Nekünk bejött...
Létrehozva: csütörtök, 2012. április 12. 11:11
utolsó válasz: péntek, 2012. június 8. 19:40
Horányi Ferenc Köles szendvicskrém. Araczki András: Szia! Kipróbáltuk a szendvicskrémet. Nálunk egy kis bors hozzáadásával jobban bejött. De egy kis vöröshagymán is gondolkozunk. A.. Horányi Ferenc: A leggazdagabb gabona: köles, barnaköles Szerzőnk egy osztrák honlapon találta ezt a cikket. Magyar honlapokon is keresett..
Létrehozva: csütörtök, 2012. április 12. 11:03
utolsó válasz: hétfő, 2012. május 21. 15:23
Horányi Ferenc HAJDINA,- POHÁNKÁNAK- TATÁRKÁNAK is nevezzük.+ RECEPTEK. Horányi Ferenc: HAJDINA ÉS BARNARIZS. Köretként igy alkalmaztam és nagyon finom.! Előkészités után külön-külön megfőztem a kétféle..
Létrehozva: kedd, 2011. szeptember 6. 20:12
utolsó válasz: péntek, 2012. május 4. 16:19
Horányi Ferenc Mégegyszer a szezámmagról. Horányi Ferenc: SZEZÁMGOLYÓ ! Ahogy én csinálom. A szezámmagot megpiritom egy vastagalju lábasban állandó keverés melett.Amikór az dió illata..
Létrehozva: szombat, 2012. április 14. 14:49
utolsó válasz: kedd, 2012. április 17. 11:40