Meggyógyulok

Kérlek idegen, ha betévedsz a lapomra olvasd el, hátha valakinek a segitségére tudsz lenni. Célom csak annyi, hogy minél többen tudomást szerezhessenek erről a rendkivül eredményes terápiáról, hogy saját maga tudjon dönteni annak elfogadásáról vagy elutasitásáról. Történetem nagyon röviden: 10 év óta magas vérnyomás betegség, krónikus izületi gyulladás, majd 2012. év elején rák diagnosztizálása, mütét, sugár....
A könyv, ami a csoportom logója, nagyon szeretett menyem által került birtokomba még kórházban, és változtatta meg alapvetően betegségemhez való hozzáállásomat., annyira érthető, logikus magyarázatot ad a bennünk zajló folyamatokra. A terápiát kb. 8 hónapja végzem, melynek lényege: kizárólag bio zöld enni és innivaló, tehát zöldséglevek nagy mennyiségben préselve, rengeteg nyers saláta, speciális zöldség leves, kávés beöntés, táplálék-kiegészitők A könyv segitségével rátaláltam és felvettem a kapcsolatot a Magyarországon egyedüliként müködő alapitvánnyal, ahol a rendkivül kedves, empatikus, és határozott doktornő - aki szintén a terápia alkalmazásával gyógyult meg - utmutatása alapján végzem a terápiát. Hálás köszönet érte. Az elmult 8 hónap eredényei: a vérnyomásom tökéletesen rendben van, izületi gyulladásom nagyon nagymértékben javult, laboratoriumi eredményeim szinte kifogástalanok, és egyetlen gyógyszert sem szedek !!! Ilyen eredmények után pedig biztos vagyok benne, hogy rák betegségem sem fog kiujulni. Ezt a "csodát", ami nem csoda szeretném én világgá kürtölni, hogy minél többen megtudhassák, hogy ez több mint reménysugár. Ez a gyógyuláshoz vezető egyik út, amit tiszta lelkiismerettel, és őszinte szívvel ajánl egy 60 éves honfitársuk.

A könyv ami a logon szerepel, és számomra a reményteli gyógyulást hozta: Beata Bishop - Gerson - terápia - A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása - kiadója az Egészségforrás Alapívány, ahova segítségért érdemes fordulni.

Adminisztrátor