Művészek

Családnév szerint

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Keresztnév szerint

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
 

grafikáim

névtelen

grafikáim - névtelen

Fotó Infó

Kamera modell: Samsung GT-S5230 Star
Eredeti felbontás: 2048x1536 (3.0 Mp)

   


Fotó megjegyzések

Pacsika Sándor
vasárnap, 2013. június 30. 19:57
Ne féljél attól hogy elrontod. Tessék bátran dolgozni. Próbálkozz. Ha nem jó kezded elölről. Úgyis többször meg kell rajzolni ugyanazokat a dolgokat , csak akkor látod a fejlődésedet. A tudásodnak megfelelő nehézségi fokú témát keress. Ez fontos az önbizalmadhoz. A reális látásodhoz , önértékelésedhez.. Aztán legyen sokkal könnyebb témád , s természetesen nehezebb is {nem baj ha nem sikerül } A saját rajzolási technikád s egyéni stílusod is kialakul ,nem tudod előrántani a kalapból. Egy folyamat. Türelmesen kell ezzel bánnod. Hagyni hogy fejlődjön a maga útján s módján. Gyakorolni gyakorolni. Sok jó ingyenes rajz tanulási lehetőség van az interneten. Keress . Keress kortárs barátot , művészt és hasonlót is mint te .Ezek fontosak,sok sikert!!!!!
Pacsika Sándor
vasárnap, 2013. június 30. 20:45
Keress olyan rajzokat , amik tetszenek. Az árnyékolás , vonaltechnikák ...a téma is persze , másolj. A mesterrajz másolás , egy nagyon jó tanulási technika. Segít kihozni a saját rajztechnikádat. Nem baj ha te nem olyanra rajzolod. Fogod érezni hogy neked másképpen kell .Az is már az. De maga a rajz technika , az árnyékolás a színértékek , amiket ki kell alakítani , meg kell tanulni , s magadban is fel kell ismerni. Mindezekre nagyon jó lehetőséget ad egy profi rajz , lerajzolása. Eleve rajzot látsz.Nem kell tervezned , adott amit meg kell csinálnod , látod a vonalakat a színértékeket , van ahol le is írják milyen ceruzával készítsd pl b2 b4 ..
kedd, 2013. július 2. 14:58
Igen, a bátorság... köszönöm a tanácsokat, megfogadom:)
Szabo Zsolt Laszlo
kedd, 2013. július 23. 22:38
Gyonyoru!
szerda, 2013. július 24. 00:25
köszönöm!
Pacsika Sándor
szerda, 2013. július 24. 22:10
Madarakat nehéz rajzolni , fontos minden apró részlet , az egész pici , a tollak követik a test formáját...A szem, a fény benne , a csőr, nagyon jó szerkesztést igényel ...Igen ügyes vagy .
péntek, 2013. július 26. 01:27
köszönöm:)

Üzenet írása