Hírek

95-ik Trianoni megemlékezés
Ismét volt egy gyönyörű trianoni megemlékezés... Június 4-én, Trianon 95. évfordulóján, a magyarellenes nemzetgyilkossági kísérlet városában, Versailles-ban összmagyar megmozdulás zajlott, Kárpát-medencei új magyar paradigmát! címmel. A megmozdulás a Szent Lajos székesegyház előtt Himnusszal, Székely Himnusszal és papi áldással kezdődött.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Események
Ultrahangos fogkefe
2014.12.15.
Ultrahangos fogkefe
A fogászatban a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének a fogágybetegség és ennek következtében a fogak elvesztése.Erre nyújthat megoldást az ultrahangos fogkefe, amely nem csak a fogkövet és a fogon lévő elszíneződéseket takarítja le, de a fog így alatti részét is baktérium mentesíti.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Jámbor Endre
Egészség, életmód
Heti Energetikai Előrejelzés - 2014 November 3. – 2014 November 9.
Az energiák a mindennapjaid során ciklikusan változnak és visszatérnek. Ennek az elemzésnek a célja, hogy naptárszerűen megmutassa számodra az adott napon milyen energia jelenik meg az életedbe!   Hétfő: Ez az új nézõpont napja  A mai nap száma a 12-es. Minden, amibe a mai napon kezdesz bele, garantáltan a feje tetejére állítja az életedet.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Ezoterika, hitvilág
A Pusztinai Szent István szobor
Simmer Sanyi bácsitól kaptam ezt a levelet. Sanyibátyámat nagyon tisztelem, ha tehetném, évekig tanulnék tőle. Kedves Sándor!  Négy-öt éve is lehet már, hogy vejemmel és két unokámmal ott jártam egy Szent István szobor ügyében. A szeretettel teljes fogadás, beszélgetés során a pertu kapcsolat is kialakult, engedd meg, hogy ebben a természetesebb módban írjam a levelet is.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Ezoterika, hitvilág
Érdekes levelet teszek közzé: Magyar Vándor
Nagyon tisztelt Dr. Léhmann úr! Nem bírom tovább, hogy ne írjak Önnek néhány sort mély tiszteletem és köszönetem jeléül, hogy van még ilyen igaz és hű MAGYAR, mint Ön. Egyike vagyok a devizahiteleseknek akik sajnos beleestek ebbe a feneketlennek tűnő csapdába, akiknek Ön töretlenül hűségesen küldi az új információkat és megrendítő elgondolkodtató híreket. Köszönöm.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Belföld
A nemzetközi helyzet fokozódik! - Amerikai Krónika
A Las Vegas-i hőmérséklet és a New York-I tőzsde egyaránt emelkedő tendenciát mutat. Míg az egyik, a hőség változtathatatlan, addig a tőzsdei rekordárfolyamok napokon belül tovább növekedhetnek, vagy esetleg úgy, mint 2008-ban, hatalmasat zuhanhatnak.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Harmath Stephen István
Kultúra
Sötét árnyak a Karády-dalok fölött - Amerikai krónika
Naponta vizsgálgatom az internetet, ahol többek között a magyar online napilapokat olvasom, híradókat nézegetek, és próbálok tájékozódni az otthoni politikai és kulturális eseményekről. Így került szemem elé 2014. január 22-én a Magyar Hírlap online kiadása, ahol az „Eddig publikálatlan Karády-felvételek kerültek elő + hangfelvétellel!” vastagbetűs fejléc ragadta meg a szememet.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Harmath Stephen István
Kultúra
Sikert aratott a csalafinta hittérítés - Amerikai Krónika
Örömmel jelentem be a kedves olvasóimnak, hogy újra és szívesen visszatérek az általam is inkább kedvelt kulturális témákhoz. Egyébként ebben a témakörben is a magánvéleményemet írom, bár előtte mindig elolvasom a szakértők kritikáját. Az, hogy sok esetben nem értek egyet az ún.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Harmath Stephen István
Kultúra
Kulcsár Ferenc : Biciklis felhajtás a MÁV vonatán...
Kedves olvasók, érdekes levelet kaptam a tegnap folyamán. Mivel én is szeretettel biciklizek ki a szabadba, úgy gondoltam, hogy továbbítom a levelet eme cikk formájában:   2014 augusztus 23.-a szombat volt. Kerékpártúrát terveztünk Tatától Biatorbágyig. Korán keltünk, hogy időben kiérjünk a Kelenföldi pályaudvarra. A vonatunk 7.28 kor indult.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Belföld
Amit az IDF törölt... Ez a videó bizony rosszul sült el
Pár napja, ez az Izraeli terrorelhárításról szóló reklámvideó titokzatosan eltűnt az IDF Youtube rendszeréből. Ebben a pillanatban csak olyan helyeken, mint a "Liveleak" található meg. A videó ami az IDF multimédia próbálkozása, egy újfajta rendszert mutat meg, ami bonyolult képletek segítségével biztosra kiszűri a Gáza övezetből a terroristákat.... Olvasd tovább »
Szerkesztő: Kovács Lóránt
Külföld
25 cikk | 1 / 3 oldal