Keresés - hofi

 • Videólisták. Kik csinálják és hogyan?
  Videólisták. Kik csinálják és hogyan? Mivel az oldal rohamosan növekszik, két ember nem elég a sok jó videó listázásához. A MagyarVagyok Tagok segíthetnek a videók listázásában, ők a mások által felajánlott videókat is betehetik azokba a videó listákba, amelyek már léteznek, és ha a videóhoz lista nem található, akkor csinálhatnak egy olyan listát, ami akkor hiányzott (például egy új film, aminek nincs listája).
  Segítség » MagyarVagyok.com » Videók
 • Duna-Dráva Nemzeti Park
  Duna-Dráva Nemzeti Park Alapítás éve: 1996 Központja: 7625 Pécs, Tettye tér 9. Címere: Repülő madarak távoli kontúrja Jellegzetes növényei, állatai: fehér nyár, sulyom, tündérfátyol, pirítógyökér, kockás liliom, kecsege, kislile, búbos banka, fekete gólya, jégmadár, dámvad. Elhelyezkedése A nemzeti park a Duna Sió-torkolata és az országhatár, valamint a Dráva mentén helyezkedik el.
  Zöld övezet » Természeti kincsek » Nemzeti parkjaink
 • Madaras József
  Madaras József (Rigmány, 1937. augusztus 16. – Máriahalom, 2007. április 24.) magyar színész, filmrendező. Élete  A lobbanékony természetű színésztanonc 1958-ban végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskolát. Ugyanebben az évben vendégként szerepelt a József Attila Színházban, majd barátjával, Somogyi Miklóssal egyik színháztól a másikig szerződött.
  Magyar hírességek » Művészek
 • Köszönet
  Köszönet MagyarVagyok kapcsolat email:   Tetszésemet, köszönetemet szeretném küldeni az oldal szerkesztőinek, készítőinek. Jó néhányszor megnéztem már  az oldalt, ezután döntöttem a regisztráció mellett. Értékes, színvonalas, érdekes, és ami nem mellékes, jól áttekinthető, könnyen kezelhető. További jó munkát, sok érdeklődőt kívánok. Üdvözlettel: L.E.
  Segítség » MagyarVagyok.com » Tartalom
 • A magyar jelleg a néprajz tükrében
  A magyar jelleg a néprajz tükrében Legalább félszázada, de egyes tárgykörökben száz, esztendőnél is több ideje, hogy gyűjtjük-gyűjtögetjük magyarságunknak a népi, tárgyi és szellemi, kultúrában jelentkező megnyilatkozásait.
  Irodalom » Mi a Magyar? » A magyar jelleg a néprajz tükrében
 • Keresztényüldözés és a Zeitgeist
  Keresztényüldözés és a Zeitgeist Vajon valós veszedelem? Hiteltelenítés felsőfokon? Tollat azért ragadtam mert van egy szervezet ami megtéveszti az embereket. Ahogy végignéztem a videót megszólaltak bennem a harangok... akkor most mi van? Eddig tetszettek ezek a filmek, csak most ébredtem rá a manipulációra ami ebből az összeállításból csak úgy árad felénk. Márpedig ha megvezetnek azt nem tűrhetem szó nélkül.
  Napló
 • Apró marhaságok
  Apró marhaságok - Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok. - Gondolkodom, tehát vagyok, ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok. - Mindegy mit érsz el az életben, a gyászmenet hossza úgy is az időjárástól függ. - Ajándék szesznek ne nézd a fokát. - A politika olyan, mint az ablakpucolás, a mocsok mindig a másik oldalon van.
  Napló
 • Bihar vármegye a XVI. század végén Hogyan nézett ki Bihar vármegye a XVI. század végén? Jakó Zsigmond : Bihar megye a török pusztítás előtt című könyvében megnézhetjük '
  Napló
 • A TULIPIROS BERLINER KENDŐ. Édesapám igaz meséiből
  A TULIPIROS BERLINER KENDŐ. Édesapám igaz meséiből               A TULIPIROS BERLINER KENDŐ. Édesapám igaz meséiből        Manapság ha egy bolt engedélyeztetése történik, nagyon sokféle papírt kell beszerezni ahhoz, hogy ez megtörténhessen, azaz az első vevő benyithasson a bejárati ajtón. Ennek adott nyomatékot egyszer hajdanában a kiváló humorista – színész Hofi Géza is, mikor ezt mondta: „Jön a Köjál, kajál…”.
  Napló
 • „NA, NE DICSEKEDJEN!” Avagy az a jóságos… Megkaptam a nyugdíjat.
  „NA, NE DICSEKEDJEN!” Avagy az a jóságos… Megkaptam a nyugdíjat.               „NA, NE DICSEKEDJEN!” Avagy az a jóságos… Megkaptam a nyugdíjat.      Kedveltem Hofi Gézát és ma, mikor a telefonom SMS – e jelezte a nyugdíjam érkezését, a megdöbbenéstől majdnem lefordultam a székről.
  Napló
11 cikk | 1 / 2 oldal