Szakmai ajánlás az iskolai büfék korszerű kínálatának megvalósításához

Szakmai ajánlás az iskolai büfék korszerű kínálatának megvalósításához
Témakörök: Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok » Szolgáltatóipar, belkereskedelem » Vendéglátás
Természettudományok és matematika » Orvostudomány, állatorvostan » Életmód, egészség, betegség
Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok » Mezőgazdaság, élelmiszeripar » Élelmiszerek, táplálkozás
Szerzők: Fekete Krisztina
Koszonits Rita
Kovács Ildikó
Lelovics Zsuzsanna
 
Olvasás: Szakmai ajánlás az iskolai büfék korszerű kínálatának megvalósításához pdf formátumban
Szakmai ajánlás az iskolai büfék korszerű kínálatának megvalósításához online a mek.oszk.hu oldalon
 
Nézettség: 877

   


Tetszik