Rák


Rák

(június 22-július 22.)(bivaly-ökör, víz)

Gyűjt, felhalmoz, megóv azért, hogy hasznát és elűnyét lássák azok, akik felé szeretetével és gondoskodásával fordul. Itt a kis kör tagjaihoz és dolgaihoz való ragaszkodás szeretetté válik. A szeretet a Rák esetében öncél: szeretnie kell, mert ez a természete. Ennek legjellemzőbb kifejezése az anyai szeretet, masodsorban a családapa gondoskodó jósága. A szeretet és gondoskodás szűkebb körre koncentrálódik, de éppen ezért erős és teljes. A szűkebb körű élet keretének rendben és tisztán tartása, csinosítása jelentik az elsőrendű tevékenységet. Ezért a Rák-ember szereti otthonát, tágabb otthonát, a hazáját is.

Negy erőfeszítés, sőt önfeláldozásra kész, ha ővéinek érdekéről van szó. Értelmi - szellemi érdeklődése a távoli dolgok, messzeségek felé fordul, és a képzelet világában éli át, amit a valóságban nehezen érhet el.

Szellemes, szórakoztató, kedves és humoros. Mindig történik vele valami. Általában életöröm jellemzi, de gyakran kerül hullámvölgybe. Gyakran tart otthonában kisebb állatot, kutyát vagy macskát. Sokat mereng a múlt eseményein, a jövő kevésbé érdekli. Élénk felfogású, de szeret a maga ura lenni, ezért nehezen kezelhető. Fantáziája élénk, közel állnak hozzá a művészetek. Gyakran próbálkozik versírással. Hajlamos a hipochondriára, ezért vigyázni kell, mit mondunk előtte. Előfordul, hogy bizonyos dolgokban felszínessé válik. Bizonytalansága miatt hamar partnere befolyása alá kerül. Kiváló diplomata, remekül ért a vita elsimítására.

A Rák lány: Általában korai, súlyos betegségben szenved, de ennek ellenére szép teremtés lesz belőle. Rossz természete miatt kapcsolatai megromlanak, viszont közelebb kerül az idegen emberekhez. A problémákat nem veszi komolyan, ezért könnyedén éli az életét.

A Rák fiú: Jókedélyű, játékos, de hirtelen haragú. Kalandvágyó, nagy utazásokat tervez. Erős honvágya miatt azonban nem tud hosszú ideig távol maradni. Segítőkész, szívesen támogatja a szegényeket, rászorulókat. Családi élete boldogtalan.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 9,309 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Ikrek Következő cikk: Oroszlán


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: