Mérleg


Mérleg

(szeptember 24-október 23.)(sárkány, levegő)

Tevékenysége kifelé irányuló, szétterjedő lesz, s a sok ellentét közt igyekszik egyensúlyt teremteni. Öntudatos, önérzetesen büszke, de kevésbé önző. Általában a harmónia helyreállítására irányítja a figyelmét, tevékenységét. Törvényt, ellenértéket, áthidaló és összehangoló nagy rendet akar, amelyben az arányosság, az értelem és a szellem uralkodjék. A Mérlegben értelmi-szellemi eszközökkel megy végbe az igyekezet a szembenálló erők leküzdésére, esősorban a kiegyezés, a kiegyenlítés módszerével. Nincs itt éles és kemény szembefordulás, hanem alkalmazkodó, megnyerő meggyőzés lép előtérbe, s a formák nagy jelentőséget kapnak.

A rend és szépség a Mérlegben mindig az egybehangolást és az éles ellentétek elsimítását igyekszik megvalósítani.

Simulékony, kedves, szeretetreméltó ember. Sok barátja van, élvezi a társaságot. Szeret a középpontban állni. Ha megunja barátait, egyszerűen kilép az életükből. A hűség nem erős oldala. Általában életvidám, de néha minden ok nélkül magába zuhan, szomorú lesz. Hajlamos a kicsapongásra, s a túlzásra bizonyos dolgokban. Legjobban a kicsapongó, könnyű élet vonzza. Kitűnő a felfogása, de leginkább beosztott munkára alkalmas, nincs elég energiája, akaratereje a vezető szerephez. Harmoniára törekszik, ami néha nehéz érzékeny idegrendszere miatt. Művész típus. Önző, elsősorban a saját kényelmére gondol, de jó barát. Szereti a függetlenséget, nem kimondottan hűséges. Nem szereti az agresszivitást, született diplomata. Szépérzéke igen fejlett.

A Mérleg lány: Magas termetű, félénk, de elég ravasz. Hamar férjhezmegy. Férjével nem él egyetértésben. Néha sok rosszat beszélnek róla, de később rendbejönnek ügyei. Igen magas kort ér meg.

A Mérleg fiú: Jószándékú, de változó szerencséjű. Nagyon szereti a nőket, ezért sok bosszúság és baj éri, így nem sok örömet talál bennük. Házasságkötése után több gyereke születik, így élete szerencsésen halad tovább.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 8,719 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Szűz Következő cikk: Skorpió


   







Tetszik 1 Bogyor Oscar kedveli
Bogyor Oscar

Megjegyzések

vasárnap, 2011. augusztus 21. 22:54
Köszönöm a Mérlegről írottakat, innen is, onnan is.

Hajnal Marta
szombat, 2012. december 29. 16:25
Nem ertem,en is Merleg vagyok,de itt olyanokat is ir,ami kozel sem felel meg a valosagnak.Aztan nem ertem azt sem,hogy most onzo vagyok vagy sem? Hat eleg furcsa dolgakat,olvasok itt a Merlegekrol.




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: