Nyilas


Nyilas

(november 23-december 21.)(ló, tűz)

A világban, a külső kapcsolatokban, az életben igyekszik érvényt szerezni törekvéseinek. Joviális vonások lépnek előtérbe: jó kedély, barátkozó, életörömöket kedvelő hajlam. Érdekli minden, ami a közösség és a társadalom együttes munkálkodásával összefügg, s mindenben a kiegyensúlyozott rendet, az államfenntartó, és főleg a már meglévő rendszert akarja szolgálni. A Nyilas ezért bizonyos mértékben konzervatív. A fennálló, szentesített rendet olyan nagyra becsüli, hogy hajlamos a világegyetem nagy rendjével azonosítani, a kiegyensúlyozott rendet az isteni rend és törvény megnyilatkozásának és földi képviselőjének tekinteni.

A vallásos hit, a világi törvény, a hagyományokon alapuló, és a nagy többségnek megfelelő világnézet kérdései első helyen állnak a nyilas érdeklődésében. A Nyilas-típus kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, a népes gyülekezetet. Életigenlése és életszeretete még az állatvilágra is átterjed, de itt is a hasznos, mozgékony és nemesebb állatokat kedveli, elsősorban a lovat.

A nyilasok szeretetreméltó tulajdonságokkal vannak tele. Emberszeretők, pozitív érzelmeket táplálnak minden iránt, ami a környezetükben található. Általában bátrak és őszinték. Utálják a hamisságot. Szeretnek dolgozni, de nem érnek el kimagasló eredményeket. Kiváló barátok. Könnyen haragra gerjednek, de ez hamar elszáll, s néhány jó szóval meg lehet őket békíteni. Meglehetősen konzervatívok. Nem kedvelik a változásokat. Jó sportolók, szívesen vannak szabad levegőn, mozgékonyak, frissek. Olykor túlzásokba esnek, bár ezek ártalmatlanok. Szeretik a szabadságot, általában későn házasodnak. Szeretik a nagyobb állatokat, a kutyát, lovat. Tanácsos mértékletesen táplálkozniuk, mert hízásra hajlamosak. Szeretnek utazni, kedvelik a jó szállodákat.

A Nyilas lány: Jószívű, nemes és takarékos. Általában szeretik. Bőbeszédű, kedves és alázatos természet. Férje nem mindenkor méltó szeretetére, gyakran álnok. Gyermekei lesznek, s mivel hajlamos a betegségekre, nagyon vigyáz egészségére.

A Nyilas fiú: Okos, eszes. Szívesen tölti idejét idősebbekkel. A békesség híve, ezért a haragtartó embereket igyekszik kibékíteni. Emiatt sok ellenséget szerez. Jövedelmező állásba jut. Házasságra igen nehezen adja a fejét, vagy egyáltalán nem nősül meg.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 8,020 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Skorpió Következő cikk: Bak


   








Megjegyzések

Mátrai Iván
csütörtök, 2012. december 6. 23:43
70% igaz a horoszkop.
Kiss Terike
hétfő, 2013. szeptember 9. 19:59
A negatívum nem igaz benne! :-)
Egészséges vagyok, a lelki okok okoztak eddig minden "bibit" az életemben. Azokat is megtanultam kezelni.
Röviden 60%-ban elfogadható, a többi nem jó!
:-)





Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: