Vízöntő


Vízöntő

(január 21-február 19.)(majom, levegő)

Az anyagi világ nem érték többé a szemében. Már nem is törödik az akadályokkal, egyszerűen széttöri a gátakat, hogy ereje korlátlanul áradhasson előre. Az anyagvilág azonban elválaszthatatlan a nehézségektől és az akadályoktól; amikor a vizöntő szétrobbantja a gátlásokat, magát az anyagot is mintegy megsemmisíti. Erejének tudatában egyenesen örül a kötetlenségnek.

A szabad tér, a határtalanság felel meg legjobban természetének, de ezt még el kell érnie. Ezért irányítja erőit arra, hogy lerombolja a gátakat. Önnálló és független, nem tűr köteléket és bilincseket. Szellemi-értelmi adottságával a gondolat területén is szabad teret követel: a hagyományok, a fennálló és kiegyensúlyozott rend az ő számára csak nyűgöt jelentenek. Az új többet jelent, hiszen tele van lehetőségekkel, nem is sejtett tartalommal. A Vízöntő úttörő szerepe fontos: meglazítja a mozdíthatatlannak vélt korlátokat, és a szellemet óriási, merész erőfeszítésre ösztönzi.

Igazi emberbarátok, jóérzésűek és melegszívűek. Fogékonyak mindenre, ami új, megnyerő, kellemes stílusukkal magukkal ragadják társaikat, barátaikat. Emlékezőtehetségük, felfogóképességük igen jó. Határozottak, következetesek, kevéssé befolyásolhatók, elsősorban önmagukra hallgatnak. Függetlenek, még a házasságban is szükségük van szabadságra. Kellemes társasági emberek. Optimisták, bár néha melankóliára is hajlamosak. Mindig lehet rájuk számítani, segítenek a bajbajutottakon, beleérző képességük rendkívüli. Egyéniségük érdekes, színes , vonzódnak nem mindennapi tárgyakhoz, érdekes emberekhez.

A Vízöntő lány: Eszes, jól tanuló, de másokat könnyen becsmérlő személy. Önmagát okosnak tartja, s minden más véleményen levő emberrel összekap. Ha férjhezmegy, gyakran veszekszik férjével, környezetével. Erőszakos természetű, akaratát bármilyen eszközzel, de véghezviszi.

A Vízöntő fiú: A szerencse fia. Sokan szeretik, ellensége kevés van, de ők írígylik sikereit, és mindent megtesznek, hogy ártsanak neki. Szerencséje később elhagyja, de olyan feleséget kap, aki egyengeti útját. Hajlamos tékozlásra, szerencsejátékokban való részvételre, ezért vagyonát hamar elveszti.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 9,132 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Bak Következő cikk: Halak


   








Megjegyzések

kedd, 2011. május 10. 21:48
én nem hiszek a horoszkópokban
kedd, 2013. január 15. 13:21
én sem hiszek benne ,de van egy kicsi igaz is.
kedd, 2013. január 15. 13:22
mármint amit irnak.
Bathó Klára
péntek, 2013. március 1. 21:34
Elég sok illik rám ezek közül.
" Önnálló és független, nem tűr köteléket és bilincseket" Ez biztos.
szerda, 2013. október 23. 20:17
ez nem horoszkóp hanem csillagjegy.
hétfő, 2015. október 19. 17:34
Az mindegy. A jövönk kulcsa a sajat kezünkben van. Nem a csillagoktol fugg.
kedd, 2015. december 1. 18:43
Nem hiszem az ilyesikben...
Mező Gábor
vasárnap, 2019. január 6. 21:26
Nem igazán hiszek ezekben.. :)




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: