Halak


Halak

(február 20-március 20.)(kakas - madár, víz)

Erőit befelé irányítja, önmaga létének legmélyébe száll alá, s koncentrált figyelme a lelkiség végső titkaiba mélyed. De ugyanakkor ráeszmél, hogy létünk végső gyökere és a mindenség lényeges tartalma egy és ugyanaz.

A legnagyobbak és a legkissebbek egybeolvadása az az élmény, amelyben a halak lelkisége a legjellemzőbben jut kifejezésre. A mindenségbe kiáradó érzés mellett eltörpül, szinte megsemmisül az Én és az önösség, a lélekben határtalan emberszeretet ébred, amelynek gyökere a felismerés, hogy egyek vagyunk, testvérek vagyunk mindnyájan, az Én és a Te közt nincs többé válaszfal. Krisztusi életfelfogás és krisztusi magatartás ered mindenből.

A lélek a Halakban már kijutott a határtalanságba, az egyetemességbe.

A halak kettős jegy, lelkiállapota hullámzó, hajlamos igen nagy vidámságra, de könnyen zuhan mély szomorúságba is. Fő jellemvonása a szeretet. Megbízható, a bajban lehet rá számítani. Anyagi vonatkozásokban igen szerencsés, ritkán marad szegény élete végéig. Jó érzéke van a vállalkozásokhoz. Remek a zenei érzéke, kiváló táncos. Nagyon jó nyelvérzéke van. Szereti a természetet, rajong a tengerért, a csillagos égboltért. Szeret álmodozni, romantikus. Általában hajlik a misztikum, az okkultizmus és az elvont dolgok felé. Ő a legjobb barát, szerelmi partnerként ragaszkodó és megbocsátó. Szerelmi csalódástól depressziós lesz, látványosan szenved és sajnáltatja magát. A lelki kapcsolat számára a legfontosabb. Hajlamos a túlzott gyógyszerfogyasztásra, ezért érdemes rá odafigyelni! Szeret utazni, de ragaszkodik a kényelemhez. Egy vízparti üdülés a legjobb kikapcsolódás számára.

A Halak lány: Szép, jóságos, intelligens és kissé vallásos. Barátot és ellenséget is sokat szerez magának. Hajlamos az ikerszülésre. Gyermekeiben nagy örömét leli. Magas kort ér meg.

A Halak fiú: Gyorsan fejlődik, serdülőkorában kibontakozó tulajdonságai nem mindig dícséretesek. Hajlamos a kérkedésre, csavargásra, mások elítélésére. Simulékony természetű, ezért hamar leszereli az ellene fordulókat. Hatalomra, gazdagságra vágyik. Sokszor kerül összeütközésbe a törvénnyel, de ügyei megoldódnak. Magas kort ér meg.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 7,436 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Vízöntő


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: