Közérdekű információk

   

 
News »
A Földművelésügyi Minisztérium sajtóközleménye, 2014. október 21. Az osztrákok, miközben haszonélvezetre hivatkoznak, tulajdonjogi igényeket támasztanak  Az új magyar földtörvény kiállta a szakítópróbát – kezdte ma reggeli beszélgetését Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Kossuth Rádió műsorában.
Bárka program emailből: Fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között.
News »
Megvesszük közösen? Eladó egy 8,9hektáros fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között. 33 éves állomány, vágásérettség előirányozva 27 évre. Befektetési célra, 3 000 000 Ft irányáron. Továbbá az erdő közelében eladó 6536 nm-es szántó elvi építési engedéllyel, 500 000 Ft-ért.
Chicago EB5 Visa Assistance Center Opens
News »
EB-5 program means $500,000 investment is a path to a U.S. visa CHICAGO, Oct. 11, 2013 /PRNewswire-iReach/ --  Individuals and families willing to invest $500,000 to create jobs in the U.S. now have an assistance program in Chicago to help navigate people through the EB-5 immigration process and earn a visa to America. The Chicago EB5 Visa Assistance Center – at www.
 
News »
Egyre drágább játékokat hoz a Mikulás A legtöbb országban a Mikulás karácsonykor hozza az ajándékot, Magyarországon ugyanakkor az év utolsó hónapja kettős ünnep, a gyerekek december elején és végén is kapnak ajándékot. Családja válogatja, ki hogy éli meg ezeket az alkalmakat, ki a meghittséget, a meglepetés örömét látja benne, ki a dupla pénzköltési kényszert vagy lehetőséget.
 
News »
Fokozott megterhelést jelent a munkavállalóknak az év végi hajrá   Az év utolsó hónapja a legtöbb foglalkoztatási ágazatban kiemelt pszichoszociális kockázatot jelent a munkavállalók, ezen belül is elsősorban a családos nők számára, szól a Nemzeti Fókuszpont Vezető iroda közleménye.
 
News »
  Háztartásonként akár 67 ezret is költünk karácsonyi ajándékra, akár hitel felvételével is   A megkérdezettek közel harmada novemberben kezdi el a karácsonyi ajándékok beszerzését, és áltagosan 7 személyt ajándékoznak meg.
Isten hozta Chicágóban!
News »
Isten hozta Chicágóban! Azoknak, akik tüntetéssel, forgalmi dugóval, netán viharos időjárással riogattak bennünket május harmadik vasárnapjára, nem lett igazuk, mert ezen a reggelen felénk senki nem demonstrált, meglepő módon közlekedni is lehetett és hét ágra sütött a nap.
Két éve működik a Magyarvagyok.com – Duna TV Film riport.
News »
Magyarvagyok.com címen szerkeszt honlapot két temesvári származású fiatal. „Közösségi portál minden magyar ajkúnak – határok nélkül.” „Regisztrálj – közénk tartozol!” – ezekkel a szavakkal reklámozza magát az oldal, amely már kétéves, és ez idő alatt sokat fejlődött.
MAJK, MagyarVagyok tábor - Terület vásárlás. Első lépés
News »
2011ben találkoztunk, (a MOGY után) Majk-on.Mindenkinek nagyon tetszett, mivel nyugtató, gyönyörű, kellemes tájra akadtunk. Kiderült, hogy Majk, zarándokhely mellett van is eladó egy kis földrész. egymillió forintért. 1.000.000 forintért. Jó lenne ezt közösen megvenni, Ajánlotta Edith néni, és ott táborokat, rendezvényeket szervezni, gazdálkodni, stb.
 
News »
  Még többen pályázhatnak ingyen hűtő- és fagyasztócserére A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A 2014.

63 cikk | 6 / 7 oldal