Közérdekű információk - Legtárgyaltabb cikkek

   

Majki program tervezése - folyamata
»
Majk Következő Skyp beszélgetés Június. 22. péntek 19:00   Időpont: Szeptember 7-8-9 (Péntek, Szombat, Vasárnap) Az eseményeknél jelentkezzetek, hogy lássuk mekorát kell szervezni, terjesszétek az ismerőseitek közt!!!! Lehetőségek: A héten voltam Majkon megbeszélni a lehetőségeket, nem csak a találkozó miatt, hanem új utat keresni az elveszett telekvásárlás helyett.
Az egyszerűsített honosítási eljárás elindításához szükséges iratok
Egyszerűsített honosítás »
Benyújtandó okiratok Állampolgársági kérelem (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Adatlap a honosított, visszahonosított személyek külföldön történt születésének hazai anyakönyvezéséhez (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Adatlap a honosított, visszahonosított személyek külföldön történt házasságának hazai anyakönyvezéséhez (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Ha igényli:...
Orbán Viktor: 2013 jobb évnek ígérkezik
Egyszerűsített honosítás »
A miniszterelnök szerint Magyarország ahogyan idén is képes volt arra, hogy IMF-megállapodás nélkül működtesse a gazdaság finanszírozását, úgy 2013-ban is képes lesz rá. A megállapodással persze könnyebb a finanszírozás, de anélkül is lehetséges - közölte Orbán Viktor kedden a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XI. plenáris ülésén, Budapesten.
Bárka program emailből: Fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között.
News »
Megvesszük közösen? Eladó egy 8,9hektáros fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között. 33 éves állomány, vágásérettség előirányozva 27 évre. Befektetési célra, 3 000 000 Ft irányáron. Továbbá az erdő közelében eladó 6536 nm-es szántó elvi építési engedéllyel, 500 000 Ft-ért.
MAJK, MagyarVagyok tábor - Terület vásárlás. Első lépés
News »
2011ben találkoztunk, (a MOGY után) Majk-on.Mindenkinek nagyon tetszett, mivel nyugtató, gyönyörű, kellemes tájra akadtunk. Kiderült, hogy Majk, zarándokhely mellett van is eladó egy kis földrész. egymillió forintért. 1.000.000 forintért. Jó lenne ezt közösen megvenni, Ajánlotta Edith néni, és ott táborokat, rendezvényeket szervezni, gazdálkodni, stb.
Demokrácia Központok elérhetőségei
Egyszerűsített honosítás »
Arad - EMNT Demokrácia Központ cím: 310023 Arad, Templom (Lucian Blaga) utca 2. szám ügyfélfogadás: hétfő és szerda: 11-19, kedd és csütörtök: 9-17, péntek: 9-14 - * -     Barót - EMNT Demokrácia Központ cím: 525100 Barót, Kossuth Lajos utca 152. szám ügyfélfogadás: hétfő-péntek: 10-16 - * - Bethlen - EMNT Demokrácia Központ cím: 425100 Bethlen, Park (Parcului) utca 1.
Magyar Állampolgárság - Előadás az egyszerűsített honosítási eljárásról.
Egyszerűsített honosítás »
Magyar Állampolgárság. Bencsik Zita, New Yorki vezető konzul asszony előadása az egyszerűsített honosítási eljárásról, a Chicagoi Református egyházban.
Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a törvény kapcsán elmondott beszéde
Egyszerűsített honosítás »
Igen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak, és minden magyarok, akik a rádió és a televízió közvetítése útján figyelemmel kísérik mai ülésünket itt a Magyar Köztársaság területén, a Kárpát-medencében és szétszóratva a nagyvilágban!Tisztelt Ház! A kettős állampolgárságról szóló törvény meghozatalának evidenciának kellene lennie, mert a Magyar Országgyűlésnek nem a...
5. Idegen nyelvű okiratok lefordítása
Egyszerűsített honosítás » Tájékoztató az eljárásról
Az idegen nyelvű okiratot nemzetközi szerződés eltérő rendelkezése vagy viszonossági gyakorlat hiányában hiteles magyar nyelvű fordítással, és ha ennek elháríthatatlan akadálya nincs, diplomáciai felülhitelesítéssel ellátva kell a kérelemhez csatolni.
7. Benyújtandó okiratok
Egyszerűsített honosítás » Tájékoztató az eljárásról
Az állampolgársági kérelem mellett a kérelmezőnek be kell nyújtani a születési anyakönyvi kivonatát és a családi állapotát igazoló okiratokat (1) (házassági anyakönyvi kivonat, válást igazoló dokumentum, stb.