Közérdekű információk - Legújabb cikkek

   

 
News »
Több tízezer gyerek éhezhet az ünnepekkor A Magyar Református Szeretetszolgálat nagy adventi kampánnyal hívja fel a figyelmet arra, hogy ma Magyarországon az ünnepi időszakban több tízezer gyerek fog éhezni - hisz óvoda és iskola sem lesz, ahol legalább meleg ételhez jutnának.
 
News »
  Háztartásonként akár 67 ezret is költünk karácsonyi ajándékra, akár hitel felvételével is   A megkérdezettek közel harmada novemberben kezdi el a karácsonyi ajándékok beszerzését, és áltagosan 7 személyt ajándékoznak meg.
 
News »
Egyre drágább játékokat hoz a Mikulás A legtöbb országban a Mikulás karácsonykor hozza az ajándékot, Magyarországon ugyanakkor az év utolsó hónapja kettős ünnep, a gyerekek december elején és végén is kapnak ajándékot. Családja válogatja, ki hogy éli meg ezeket az alkalmakat, ki a meghittséget, a meglepetés örömét látja benne, ki a dupla pénzköltési kényszert vagy lehetőséget.
 
News »
Fokozott megterhelést jelent a munkavállalóknak az év végi hajrá   Az év utolsó hónapja a legtöbb foglalkoztatási ágazatban kiemelt pszichoszociális kockázatot jelent a munkavállalók, ezen belül is elsősorban a családos nők számára, szól a Nemzeti Fókuszpont Vezető iroda közleménye.
 
News »
  Még többen pályázhatnak ingyen hűtő- és fagyasztócserére A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A 2014.
 
News »
A Földművelésügyi Minisztérium sajtóközleménye, 2014. október 21. Az osztrákok, miközben haszonélvezetre hivatkoznak, tulajdonjogi igényeket támasztanak  Az új magyar földtörvény kiállta a szakítópróbát – kezdte ma reggeli beszélgetését Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Kossuth Rádió műsorában.
Chicago EB5 Visa Assistance Center Opens
News »
EB-5 program means $500,000 investment is a path to a U.S. visa CHICAGO, Oct. 11, 2013 /PRNewswire-iReach/ --  Individuals and families willing to invest $500,000 to create jobs in the U.S. now have an assistance program in Chicago to help navigate people through the EB-5 immigration process and earn a visa to America. The Chicago EB5 Visa Assistance Center – at www.
Álmos Király Televizió
News »
Isten hozta Chicágóban!
News »
Isten hozta Chicágóban! Azoknak, akik tüntetéssel, forgalmi dugóval, netán viharos időjárással riogattak bennünket május harmadik vasárnapjára, nem lett igazuk, mert ezen a reggelen felénk senki nem demonstrált, meglepő módon közlekedni is lehetett és hét ágra sütött a nap.
Majki program tervezése - folyamata
»
Majk Következő Skyp beszélgetés Június. 22. péntek 19:00   Időpont: Szeptember 7-8-9 (Péntek, Szombat, Vasárnap) Az eseményeknél jelentkezzetek, hogy lássuk mekorát kell szervezni, terjesszétek az ismerőseitek közt!!!! Lehetőségek: A héten voltam Majkon megbeszélni a lehetőségeket, nem csak a találkozó miatt, hanem új utat keresni az elveszett telekvásárlás helyett.

63 cikk | 1 / 7 oldal