Még többen pályázhatnak ingyen hűtő- és fagyasztócserére


 

Még többen pályázhatnak ingyen hűtő- és fagyasztócserére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A 2014. szeptember 25-én meghirdetett programot most kibővítettek, és a jövő héttől minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé válik a programban történő részvételt.

 

Az állami, vissza nem térítendő pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 27-én, 0:00 órától november 30-ig kizárólag a pályázati portálon keresztül.lehet, régiónként eltérő időpontokban, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. kizárólag elektronikus úton. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, továbbá a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket.

A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílik meg. 

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu) érhető el.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

 


Szerkesztés dátuma: kedd, 2014. október 21. Szerkesztette: Antal Edit
Nézettség: 2,372 Kategória: News
Előző cikk: MAJK, MagyarVagyok tábor - Terület vásárlás. Első lépés Következő cikk: News from the Hungarian Community in Chicago


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: