Utolsó megjegyzések

Orbán Viktor: 2013 jobb évnek ígérkezik
Egyszerűsített honosítás »
A miniszterelnök szerint Magyarország ahogyan idén is képes volt arra, hogy IMF-megállapodás nélkül működtesse a gazdaság finanszírozását, úgy 2013-ban is képes lesz rá. A megállapodással persze könnyebb a finanszírozás, de anélkül is lehetséges - közölte Orbán Viktor kedden a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XI. plenáris ülésén, Budapesten.
Beni Antal Toni
szombat, 2018. november 17. 10:22
7 . "A miniszterelnök szerint Magyarország ahogyan idén is képes volt arra, hogy IMF-megállapodás nélkül működtesse a gazdaság finanszírozását,"
No eljön az idő mikor EU pénz nélkül kell tegye.
Vagyis önellátónak kell lenni.Amit megtermel és amit el képes adni abból kell élnie
Az egyszerűsített honosítási eljárás elindításához szükséges iratok
Egyszerűsített honosítás »
Benyújtandó okiratok Állampolgársági kérelem (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Adatlap a honosított, visszahonosított személyek külföldön történt születésének hazai anyakönyvezéséhez (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Adatlap a honosított, visszahonosított személyek külföldön történt házasságának hazai anyakönyvezéséhez (űrlap, a konzulátuson kell aláírni) Ha igényli:...
Kovács Lóránt
szerda, 2014. január 8. 18:26
7 . MagyarVagyok kapcsolat email:

Tisztelt Címzett!

Ezúton szeretném jelezni, hogy az egyszerűsített állampolgársági kérelmet benyújtani a fővárosi és megyei kormányhivatalok járási (fővárosi) kerületi hivatalainál és a kormányablakoknál is lehetséges a vonatkozó törtvényi szabályozás szerint.

Ennek mentén kérem, hogy a kérelem benyújtása cikkükben a megfelelő javítás eszközlését, illetve az ügyfelek megfelelő tájékoztatása érdekében a hatályos jogszabályi környezet ismertetését. Ez által a kérelmezők és a szervek között a felmerült kellemetlenségek elkerülhetővé válnának.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Tisztelettel:

Madocsai Márton
Budapest Főváros Kormányhivatala
kedd, 2016. február 2. 15:41
8 . Érdeklődni szeretnék. A férjem állampolgársági kérelméhez fontos e beszerezni még a szülei házassági anyakönyvi okiratot (sajnos a szülei már majdnem 40 éve meghaltak és nincs aki megmondja, hogy melyik egyházban esküdtek). Én és a gyermekeim magyar állampolgárok vagyunk, illetve a férjemmel már régóta házasok vagyunk, továbbá a férjem már több mint 16 éve rendelkezik tartózkodási engedélyel.
A válaszát előre is köszönöm.
További szép napot!
Tisztelettel:
Moriljak Valéria
Mennyibe kerül az egyszerűsített honosítási eljárás?
Egyszerűsített honosítás » Gyakran ismételt kérdések
Mennyibe kerül az egyszerűsített honosítási eljárás? Az állampolgársági és az esetleges névmódosítási eljárás díjmentes, így költségként csak az okiratok beszerzése és lefordítása, valamint az arcfényképek elkészítése merül fel.Forrás: allampolgarsag.gov.hu
kedd, 2013. február 19. 15:07
1 . Lehet-e valamilyen módon sűrgetni a magyar állampolgárságot egyszerű honosítás útján?
Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a törvény kapcsán elmondott beszéde
Egyszerűsített honosítás »
Igen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak, és minden magyarok, akik a rádió és a televízió közvetítése útján figyelemmel kísérik mai ülésünket itt a Magyar Köztársaság területén, a Kárpát-medencében és szétszóratva a nagyvilágban!Tisztelt Ház! A kettős állampolgárságról szóló törvény meghozatalának evidenciának kellene lennie, mert a Magyar Országgyűlésnek nem a...
Szabo Szofi Eszter
szerda, 2013. január 9. 07:24
1 . "Egyesit minket jellem ès eszme, fel hàt a tettre" kitûnô beszéd, végre valaki, hivatalbol is!
5. Idegen nyelvű okiratok lefordítása
Egyszerűsített honosítás » Tájékoztató az eljárásról
Az idegen nyelvű okiratot nemzetközi szerződés eltérő rendelkezése vagy viszonossági gyakorlat hiányában hiteles magyar nyelvű fordítással, és ha ennek elháríthatatlan akadálya nincs, diplomáciai felülhitelesítéssel ellátva kell a kérelemhez csatolni.
El Savariano
kedd, 2012. szeptember 4. 21:25
1 . Had mondjam azért el hogy az OFFI az árakat olyan szinten emelte az utóbbi 5 évben ,hogy az egészen elképesztö.Ne legyenek büszkék magukra a kizárólagosságból kovácsolnak extraprofitot.Külföldön az ö fordításukat ismerik el egyedül hitelesnek.
Majki program tervezése - folyamata
»
Majk Következő Skyp beszélgetés Június. 22. péntek 19:00   Időpont: Szeptember 7-8-9 (Péntek, Szombat, Vasárnap) Az eseményeknél jelentkezzetek, hogy lássuk mekorát kell szervezni, terjesszétek az ismerőseitek közt!!!! Lehetőségek: A héten voltam Majkon megbeszélni a lehetőségeket, nem csak a találkozó miatt, hanem új utat keresni az elveszett telekvásárlás helyett.
Ajtai-Baricsa Edith Katalin
kedd, 2012. július 24. 09:19
29 . Szeretettel várjuk!
Dér László
hétfő, 2012. szeptember 3. 19:37
30 . Kedves Aranyos ismerőseim!
Ne haragudjatok de Majkra nem tudok menni!
Itthon fekszem lázasan ami rám nem jellemző!
Bocsi mindenkitől ha csalódást okoztam!!
Én is nagyon sajnálom!!

Laci
Kapok magyar útlevelet is az eskütétellel egyidejűleg?
Egyszerűsített honosítás » Gyakran ismételt kérdések
Kapok magyar útlevelet is az eskütétellel egyidejűleg?   A magyar állampolgárság megszerzése nem jelenti automatikusan a magyar útlevél megszerzését. A magyar útlevél igénylésének előfeltétele a magyar állampolgárság, tehát az útlevelet csak akkor lehet külön eljárásban igényelni, ha a kérelmező már magyar állampolgár (megkapta a honosítási okiratot és letette az esküt).
Gellert Eva
szerda, 2012. július 4. 10:55
1 . Miert vesz olyan sok idot, szinte egy evet az utlevel megszerzese a honositas es eskutetel utan.??? Ez nem egyszerusitett
8. Hazai anyakönyvezés
Egyszerűsített honosítás » Tájékoztató az eljárásról
A hazai anyakönyvezés a magyar állampolgárok külföldön történt anyakönyvi eseményeinek (születés, házasságkötés, bejegyzett élettársi kapcsolat és ez utóbbiak megszűnése, valamint a haláleset) bejegyzése egy központi magyar anyakönyvbe. A honosítottak és visszahonosítottak esetében a magyar állampolgárság megszerzését – 2007 óta kötelezően – követi a hazai anyakönyvezés.
Mogyorossy Edit
vasárnap, 2012. január 29. 14:27
1 . Hazai Anyakönyvezésre várok 5 ik hónapja.papirjaimat beatam,hivatalos forditásokkal,iratokkal együtt.A Miskolci Anakönyvi hivatal felküldte BP re szept % én 2o11.be,de a mai napig még semmi válasz nem jött.Szükségem lenne rá.mert semmi hivatalos dolgot nem tudok intézni,mig a nevemet nem irják át.Kérem segitsenek,hogy minél előbb rendeződjenek irataim.
MAJK, MagyarVagyok tábor - Terület vásárlás. Első lépés
News »
2011ben találkoztunk, (a MOGY után) Majk-on.Mindenkinek nagyon tetszett, mivel nyugtató, gyönyörű, kellemes tájra akadtunk. Kiderült, hogy Majk, zarándokhely mellett van is eladó egy kis földrész. egymillió forintért. 1.000.000 forintért. Jó lenne ezt közösen megvenni, Ajánlotta Edith néni, és ott táborokat, rendezvényeket szervezni, gazdálkodni, stb.
Kovács Lóránt
hétfő, 2011. december 19. 11:40
4 . így:
Mozga Lászlóné Andrea
hétfő, 2011. december 19. 17:29
5 . én is ki töltöttem.
Bárka program emailből: Fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között.
News »
Megvesszük közösen? Eladó egy 8,9hektáros fenyőerdő Tatárszentgyörgy és Lajosmizse között. 33 éves állomány, vágásérettség előirányozva 27 évre. Befektetési célra, 3 000 000 Ft irányáron. Továbbá az erdő közelében eladó 6536 nm-es szántó elvi építési engedéllyel, 500 000 Ft-ért.
Pacsika Sándor
péntek, 2011. december 9. 14:42
6 . A 90 % a feketefenyő? A fekete fenyő megöli a talajt , a lehulló lomb....olyan eróziót indít be hogy semmi sem terem ott többet. Sajnos ez nem olyan mint a dió,és cser ,hogy egy idő után automatikusan semlegesítődik a cser anyag,ami egyébként sem mérgez .csak a saját fajtájának kedvező ,csak neki kedvező ph állít elő.
Négyesi Erika
szombat, 2011. december 17. 21:01
7 . szerintem nem ez a lényeg... majd idővel ültetünk oda más fajtákat is. Most a fontos, hogy mi vegyük meg. Maradjon Magyar kézben, ha egy mód van rá.
7. Benyújtandó okiratok
Egyszerűsített honosítás » Tájékoztató az eljárásról
Az állampolgársági kérelem mellett a kérelmezőnek be kell nyújtani a születési anyakönyvi kivonatát és a családi állapotát igazoló okiratokat (1) (házassági anyakönyvi kivonat, válást igazoló dokumentum, stb.
Magyar Állampolgárság - Előadás az egyszerűsített honosítási eljárásról.
Egyszerűsített honosítás »
Magyar Állampolgárság. Bencsik Zita, New Yorki vezető konzul asszony előadása az egyszerűsített honosítási eljárásról, a Chicagoi Református egyházban.
Kovács Lóránt
péntek, 2011. március 25. 17:18
2 . Köszönjük, kedves Zita:)
Demokrácia Központok elérhetőségei
Egyszerűsített honosítás »
Arad - EMNT Demokrácia Központ cím: 310023 Arad, Templom (Lucian Blaga) utca 2. szám ügyfélfogadás: hétfő és szerda: 11-19, kedd és csütörtök: 9-17, péntek: 9-14 - * -     Barót - EMNT Demokrácia Központ cím: 525100 Barót, Kossuth Lajos utca 152. szám ügyfélfogadás: hétfő-péntek: 10-16 - * - Bethlen - EMNT Demokrácia Központ cím: 425100 Bethlen, Park (Parcului) utca 1.
Mora Attila
hétfő, 2011. április 4. 15:59
1 . Déva - EMNT Demokrácia Központ
cím:
330153 Lucian Blaga utca 5. szám (Melite Ház)

ügyfélfogadás: hétfő és kedd: 12-19, szerda és csütörtök: 9-16, péntek: 9-15
Aiello Giovanni
csütörtök, 2011. április 28. 10:08
2 . Jó reggelt,
Remélem, nem zavarja.
A nevem Giovanni/Janos és én vagyok érdekelt a magyar történelem és kultúra.
Elnézést kérek az én írás magyarul, de tudom használni a google fordító.
Ami az én kulturális tevékenységek látható a fotóalbumban.
Ön jól beszél olaszul?
Remélem így van.
Várjuk Önt