Magyar hírességek - Legújabb cikkek

   

Osváth Richárd
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Rio de Janeiro, 2016. szeptember 12., hétfő (MTI) - Osváth Richárd ezüstérmet szerzett a kerekesszékes vívók A sérültségi kategóriájának kard egyéni versenyében a riói paralimpia hétfői versenynapján.
Tóth Tamás
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Rio de Janeiro, 2016. szeptember 13., kedd (MTI) - Tóth Tamás bronzérmet nyert az S9-es sérültségi kategória 100 méteres gyorsúszó számában a riói paralimpia hétfői versenynapján. A szám másik magyarja, Sors Tamás hatodik lett a döntőben.   Tóth négy éve, Londonban két ezüstérmet is szerzett, az egyiket ebben a számban.
Pap Bianka
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Rio de Janeiro, 2016. szeptember 12., hétfő (MTI) - Az S10-es sérültségi kategóriában versenyző Pap Bianka bronzérmet szerzett 200 méteres vegyesúszásban a riói paralimpia vasárnapi versenynapján. A Vasas 16 éves, paralimpiai újonc sportolója egy nappal korábban 100 méter háton ezüstérmes lett. Akárcsak akkor, a győzelmet most is az új-zélandi Sophie Pascoe szerezte meg.
Sors Tamás
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Rio de Janeiro, 2016. szeptember 11., vasárnap (MTI) - Az S9-es sérültségi kategóriában versenyző Sors Tamás nagyszerű versenyzéssel ezüstérmet szerzett 200 méteres vegyesúszásban a riói paralimpia vasárnapi napján. A szám másik magyarja, Tóth Tamás a negyedik helyen végzett, míg a győzelem az olasz Federico Morlacchié lett.
Eredmények - Kicsit vissza az időben...
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Eredmények London 2012 Asztalitenisz egyéni Arany Pálos Péter Atlétika 1500 m Bronz Biacsi Ilona Cselgáncs mínusz 70kg Bronz Szabó Nikolett Diána Úszás 100 pillangó Arany Sors Tamás Úszás 400 gyors Ezüst Sors Tamás Úszás 100 m gyors Bronz Sors Tamás Úszás 50 gyors Ezüst Tóth Tamás Úszás 100 gyors Ezüst Tóth Tamás Úszás 50 m hát Bronz Vereczkei Zsolt Vívás tőr egyéni Ezüst Dani...
Tunkel Nándor
Sportolók » Magyar paralimpikonok
Az erőemelő Tunkel Nándoré az első magyar érem a 2016-os riói paralimpián. Ebben a sportágban nincsenek előcsatározások, a sportolók egyből a döntőben bizonyíthatnak, s a magyarok közül először a törpenövésű zalaigricei sportoló lépett a pódiumra.
Sipos Róbert
Képzőművészek » Festőművészek
Már egész fiatalon érdekeltek a különbözö müvészeti ágak, de elsősorban a festészet, és a zene maradt meg.
Gulyás László
Képzőművészek » Festőművészek
"1960-ban született Budapesten. A Képző-és Iparművészeti Középiskolát reklámgrafika szakon végezte, majd 1983-1987-ig a Képzőművészeti Főiskola hallgatója volt, sokszorosító grafika szakon.A festő édesapa útnak indító hatásán túl elsősorban Rembrandt festészetének egyetemes hatása alatt érleli ki személyes képi világát, sajátítja el a régi nagy mesterek festési technikáját.
Kerekes István /Kazincbarcika/
Képzőművészek » Festőművészek
Azt mondják, a szem a lélek tükre. Lehet benne valami. Fotóimon kiemelkedő szerepe van a szemeknek. Nem kellenek szavak. A tekinteteken keresztül közvetíthetem az érzéseket a világ felé. Legyen az állat vagy ember. Lányok és fiúk, nők és férfiak, gyermekek és felnőttek. Válogatás nélkül. Szemeikben az életük.
Kertai Zalán
Képzőművészek » Festőművészek
Békéscsabán született 1970-ben. Édesapja neves tervező építőművész, édesanyja építész főiskolai tanár, műemlékvédelmi felügyelő. Gyermekkorát Debrecenben tölti, a Református Kollégium Gimnáziumában érettségizik 1988-ban. Kisgyermekkorától rajzol, országos rajzversenyt nyer Debrecenben.

1855 cikk | 14 / 186 oldal