Legeredményesebb magyar versenyzők


Legeredményesebb magyar versenyzők

Sportösszefoglaló rovatunk a magyar sport legeredményesebb versenyzőit gyűjti egy csokorba. A nemzetközi versenyeken szerzett dobogos helyezések olyan pillanatok amire visszaemlékezni kellemes kötelességünk.

A sportban, a mindenkori játékszabályok keretei közt, figyelemre méltó teljesítménnyel szerepeltek a magyarok. A népek tengerében e kis lélekszámú nemzet nagy neveket és szép eredményeket tudhat magáénak. Az Aranycsapat szépen remekelt annak idején, és mindenki nosztalgiával gondol a magyar foci fénykorára. Azonban más sportágaknak is vannak "Aranycsapatai", van olyan magyar sportoló aki egymaga egy focicsapatnak (cserepaddal együtt) nyakába való világbajnoki aranyérmet gyűjtött össze karierje során.

Szeretnénk, hogy sok év távlatából is ugyanúgy csillogjon az az arany-, ezüst-, bronzérem mint azon a napon, amikor azt nyakba akasztották, hiszen magyar verejtéknek elismerése ez.


Szerkesztés dátuma: kedd, 2012. július 31. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 5,035 Kategória: Sportolók » Legerdeményesebb versenyzők
Következő cikk: Mónus József ismét világcsúcsot lőtt!


   








Megjegyzések

Kabai Zoltán
hétfő, 2012. augusztus 27. 21:11
addig ameddig az oldal főmenüjét kicsit átszervezzük, helyhiány miatt, a sportösszefoglaló rész kimaradt a fenti menüböl. csak így indirekt módon közelíthető meg...
www.magyarvagyok.com/sport
pedig megér egy misét.
Juhászné Marika
szerda, 2012. augusztus 29. 09:58
Nagyon fantasztikus amit csinálsz, ez egy nagy kincs. Köszönöm, ezt a sport összeglalást, a fantasztikus eredményekkel.
szerda, 2013. február 27. 14:54
Tisztelt Kapcsolattartó!

1949-ben a Magyarországon rendezett nagypályás kézilabda világbajnokságon (szüleim) Várady Andor - szövetségi kapitány és Várady Andorné (sz.: Kiss Ilona) - a válogatott csapat tagja sporttársaikkal MEGNYERTÉK a VILÁGBAJNOKSÁGOT !!!
Gratulálok ehhez a nehezen összeszedhető sporttörténelemhez!
Sporttársi üdvözlettel
Várady Ilona




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: