Hungarikumok

 

A népek önvédelmi lehetősége


Európa bajban van, hisz folyamatosan pusztulnak nemzetei. Mi lehet ennek a magyarázata?

Korábban rámutattunk arra, hogy a jónak az eredője az Isteni Rend, mely Igazság-Kegyelem-Törvény. Azt is igazoltuk, hogy a jó cselekedet értékteremtő, a rossz pedig értékromboló. De arra is rámutattunk, hogy mi módon megy végbe a rombolás folyamata és melyek ennek lehetséges formái.

Minden jel arra mutat, hogy pusztulás ott történik - és ott van hatása -, ahol megszakad az élő kapcsolat az Isteni Forrással és az Isteni Renddel, - a JÓ-val. Helyében rendszerint nem marad űr, - azt a romboló erők foglalják el.

Talán ebben kellene keresnünk a pusztulás okát.

De, ami a legmegdöbbentőbb, hogy a Teremtő Isteni Renddel szembefordulók még az általános pusztulásukban is a még megmaradt éltető hagyományokat támadják és a tudás magvát még őrző magyarságot.

De nincs ez másként a Kárpát-medencében sem, kicsiben ugyanez folyik. Miközben pusztulnak népei, a magyarság fölött ma még hatalmaskodóknak, érthetetlen módon a legfőbb törekvése éppen az azzal való leszámolás, aki őket is megmenthetné. (Lásd a korábban bemutatott szegedi orvosi egyetem esetét, mely intézmény azoknak az utódait gyógyítja ma, akik egykor a kolozsvári elődjének a teljes megsemmisítésére törtek.) Ez felfoghatatlan tett, hisz a gyógyítót nemcsak hogy nem ildomos, de egyenesen ostobaság elpusztítani.

Ezek ugyanannyira érthetetlen cselekedetek, mint az egykori leszámolás a gyógyító és megváltó Krisztussal. Ilyesmi csak a sátáni sugallatára történhet.

De a romlásban a magyarságnak is megvan a maga felelőssége, elfeledte feladatát. Nagymértékben hűtlen lett saját hagyományaihoz, az Igazsághoz és Szent Koronájához. Megromlása azért olyan gyors lefolyású, mert a Rend és önmaga ellenében, a hamisságot elfogadva folyamatosan adja föl az egyetemes igazság őreá eső részét: saját igazságát. A magyarság elsősorban ezen okok miatt pusztul.

Európa és a világ népei mára a veszélyeztetettség állapotába kerültek. Elfogadták cserébe a szabadság helyett a szabadság látszatát mutató szabadosságot, aminek eredménye lett a népek küldetéstudatának általános elvesztése és az éltető hagyományok feladása. A megmaradás érdekében e folyamatnak hamarosan véget kell vetniük.

A megoldás adott, csak látni kell, a magyarságnál meglelhető. Ez a Szent Korona érték- és jogrendje.

A magyarság küldetése és Isten előtti felelőssége, hogy a rábízott Szent Korona értékrendet újból felvállalva, azt elsősorban saját életében léptesse érvénybe, majd gyógyító felelősségének tudatában azt ki is tárja-terjessze a világ népei felé.

Újból hangsúlyozzuk! Bármennyire elrugaszkodott gondolatnak is tűnik ma, a zsarnokságok béklyói alatt pusztuló emberiségnek az egyetlen megmaradási esélye, ha visszatér a Teremtő Isteni Rend védőboltozata alá, mely az egységben megjelenített, Istentől származó örök minőség rendje: az Igazság, Kegyelem és Törvény rendje, mely az ugyancsak isteni származású viszonyulás rendje: a „hierarchia és testvériség” által válik teljessé.

És ennek az egyetemes Isteni Rendnek a közvetítője a magyar Szent Korona.

Ezt az értékrendet az emberiségnek kötelezően érvényre kell juttatnia. Erre csak egyetlen lehetősége van: ha a mindenkori hatalommal szemben megteremti az értékrend biztosítékának alapjait. Ezek a saját létezésének jogi alapelemei is, melynek tiszta üzenetét a magyar Szent Korona hozza. Ennek lényegét korábban már összefoglaltuk, de fontosnak tartjuk újból megismételni.

A Szent Korona értékrendjének biztosítékai: a közösségi szabadság; a közösségi értékek elidegeníthetetlensége; a jogkötelesség belső harmóniája; a közösségi érdek védelme és a hatalmi visszaélések elleni fellépés joga és kötelessége.

Ezt az egészséges Isteni Értékrendet kell a világnak megtanulnia a magyarság hagyományaiból. Ha nem, menthetetlenül elpusztul.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2013. július 29. Szerkesztette: Vetési Zoltán
Nézettség: 1,607 Kategória: Magyar kincsek, egyetemes értékek » A világ jövője, a magyarság küldetése
Előző cikk: A magyarság hagyományos önvédelmi működésrendje Következő cikk: A világ jelene, visszaélés a kegyelmi időkkel


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: