Hozzávalók (10 személyre):
- Marha lábszár 2 kg
- Sertéscomb 1 kg
- Pulyka comb 1 kg
- Csirke comb 50 dkg
- Vöröshagyma, fehérrépa, sárgarépa, zeller, petrezselyem, burgonya, csipetke – tételenként 20 dkg.
Elkészítése:
A húsokat, zöldségeket kockára vágjuk, a bográcsot enyhén kizsírozzuk, felforrósítjuk.
Beledobjuk a marhahúst, zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát, fűszerezzük.
Kevés csontlével pároljuk kb. 30 percig. Hozzáadjuk a sertéshúst, 10 percig főzzük, majd következik a pulyka és csirkehús, zöldségek és a burgonya. A végén csipetkével dúsítjuk.
A recept 10 főre szól és elkészítése bográcsban a legízletesebb.