A lelki és a szellemi megtisztulás útja (videó)


A lelki és a szellemi megtisztulás útja (videó)

Testünk méregtelenítése mellett érdemes foglalkoznunk lelkünk és gondolataink felfrissítésével is. A kúra alatti néhány napon van időnk átgondolni az életünkkel kapcsolatos legfontosabb teendőinket.

A lelki és a szellemi megtisztulás útja

Amikor a test megszabadul a böjt alatt a különböző salakanyagoktól, a régi lerakódásokat kitakarítja a szervezetből, azokhoz a régi lerakódásokhoz információk kapcsolódnak, az akkor megélt érzelmek, és ezek a helyzetek ahhoz, amelyek a böjtnél előjönnek. Ezeket a helyzeteket kell, hogy kezeljük. Fontos, hogy ne fizikai gyakorlatnak tekintsük a böjtöt, hanem egy lehetőségnek az újrakezdéshez.

Amikor a régi emlékeink előjönnek, a pozitív vagy negatív dolgok, amelyek az életünket irányítják, akkor van egy lehetőségünk azokat megismerni, elengedni amire nincs szükségünk és beépíteni azokat, amelyekre viszont szükségünk van. A böjt nem egy fizikai lépés, hanem egy nagyon nagy lépés az életünkben lelkileg és szellemileg: új szakasz indítása tiszta testtel és tudattal.

A böjt alatt végiggondolhatjuk eddigi életünket, új célokat tűzhetünk ki, új gondolkodást tudunk kialakítani, amely ad egy lehetőséget ahhoz, hogy konkrét dolgokat tapasztaljunk meg, és erre tudjuk építeni az életünk egy új szakaszát.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. március 11. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 3,887 Kategória: Gyógynövények » Egészség ABC
Előző cikk: A kefírgomba és a kefír készítése Következő cikk: A víz ereje (videó)


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: