Szellemi elengedés (videó)


Szellemi elengedés (videó)

Testünk salakmentesítésével egy időben lelkünk mélyéről is érdemes eltakarítani az eddig megbocsáthatatlannak tűnő dolgokat.

A változás kezdete

Fizikailag a szervezet salaktalanít és minden olyan anyagtól megszabadul, amire nincs szüksége. Lelkileg a különböző, bennünk lerakódott haragok érzése jön elő, és az addig meg nem bocsátott dolgoknak utat kell engedni, meg kell bocsátani mindennek. A legfontosabb, hogy elengedjük a lelki és szellemi dolgokat, döntsük le a gátakat. Ahogy ezek a gátak felszabadulnak, akkor jön a szeretet, a hála és a megbocsátás érzése. Elsősorban magunknak kell megbocsátani, hogy megengedtük ezeket a dolgokat. Másodsorban azoknak az embereknek kell megbocsátani, akikkel történtek az események és fontos, hogy szeretettel tudjunk gondolni ezekre. Ez segíti a fizikai böjtölést is.

Fontos a böjtben a meditáció, ami mindig felhozza azokat a belső érzelmi és szellemi változásokat, amelyekkel mi szembenézünk. Ezeket autogén tréninggel vagy más relaxációs technikákkal meg lehet valósítani. Fontos, hogy a saját belső hangunkat meg kell találni és meg kell élni az életünket, a mindennapokat, és a szeretet segítőjévé kell átváltozni.

Változtasd meg önmagad, és megváltozik a környezeted.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. március 11. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,105 Kategória: Gyógynövények » Egészség ABC
Előző cikk: Pozitív változás (videó) Következő cikk: Teóriák és gondolatok az influenzáról és a D vitamin hasznos hatása


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: