A víz ereje (videó)


A víz ereje (videó)

Életünk egyik alapeleme a víz - nem mindegy azonban, hogy mennyit és milyet iszunk. A böjtölés során ennek még nagyobb a jelentősége.

Miért fontos a víz?

A testünk azért öregszik olyan gyorsan, mert a sejtekbe nem tudnak bejutni a tiszta víz molekulák. A csapvíz olyan nagy molekulákból áll, hogy képtelen bejutni, és annak ellenére, hogy folyamatosan vizet iszunk, a sejtjeink mégis szomjaznak. A víz rezgéseket tartalmaz. A testünk 82%-a vízből áll, eljut minden egyes sejtünkhöz és azt az információt közvetíti, ami mi beleteszünk. Ma tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a víz rezgését képesek vagyunk befolyásolni.

-A víz üzenete- 

Azokon a helyeken, ahol források vannak, az emberek sokkal lassabban öregszenek és sokkal kellemesebb életük van, sokkal kevesebb a depresszió, mert olyan vizet isznak, ami tiszta, és elmegy a sejtünk legutolsó pici részéig is és elviszi a felesleges anyagokat. Ugyanúgy, ahogy a légzésnél természetes, hogy belélegezzük a levegőt, és amikor kifújjuk, eltávozik ez az anyag, ugyanolyan természetes kellene, hogy legyen, hogy a sejtjeink megkapják ezt a rezgést. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy olyan vizet iszunk, aminek pozitív a rezgése. Kísérletek bizonyítják, hogy ha ráteszünk egy üvegre pozitív szavakat, amelyek pozitív rezgést adnak, akkor ez a víz átveszi ezt a rezgést. A legfontosabb szavak a szeretet, hála és megbocsájtás. Ha ezeket a szavakat rátesszük egy vizeskancsóra, amit magunknál hordunk, akkor a gondolatunk is folyamatosan ott lesz, hogy szeretettel vagyunk a többiek iránt, megbocsájtunk és hálásak vagyunk, és fizikailag és lelkileg is bekerül a testünkbe.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. március 11. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 3,787 Kategória: Gyógynövények » Egészség ABC
Előző cikk: A lelki és a szellemi megtisztulás útja (videó) Következő cikk: Az asztrológia szerepe (videó)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: