Pozitív változás (videó)


Pozitív változás (videó)

A változás bennünk van - a kérdés már csak az, vajon a böjt során valóban akarunk-e változtatni eddigi életünkön? Van vajon erőnk meghozni a döntéseket, és pozitív irányba terelni életünket?

Légy pozitív!

Próbáld ki, hogy most nem gondolsz egy friss, ropogós, illatos kiflire. Ugye nem sikerült? Megjelent a kép, az illat. Képzeljük el, hogy minden pillanatban ilyen üzeneteket küldünk, mikor azt mondjuk, hogy nem szeretem, nem jó, nem értem. Ezek az üzenetek gátolják a lehetőségeidet.

A pozitív gondolkodás arról szól, hogy meg kell tanulni a pillanatot, a pillanatban boldognak lenni, örömforrásokat használni. Azokat a dolgokat, amiben jól érezzük magunkat, ami hiányzik az életünkből, erről szól ez a folyamat, hogyan lehet az életet kerekké tenni. Arra fókuszáljunk, amit akarunk, ne arra, amit nem szeretnénk. Fontos, hogy azok a gondolatok, amiket ma gondolsz, az leszel te holnap. És ha belenézel a tükörbe, ami ma vagy, az voltál tegnap. Az egyik legfontosabb üzenet, hogy a változás mindig bennünk kezdődik.

Mindig saját magunk indítjuk el a változást. Fontos, hogy ha azt érzed, hogy változol, a környezet is változik. Ha valaki pozitív energiákat küld ki egy esős reggelen, akkor azt vesszük észre, hogy jólesik az eső. Ha valami negatív dolog történik, mégis van benne valami, ami bennünket segít. Az egyik ilyen dolog, hogy ahogy te bánsz a többiekkel, úgy fognak ők is veled bánni. Ha pozitív energiát küldesz szerteszét, ezt a pozitív energiát fogod bevonzani.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. március 11. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,366 Kategória: Gyógynövények » Egészség ABC
Előző cikk: Mozgás és pihenés (videó) Következő cikk: Szellemi elengedés (videó)


   Tetszik  
Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: