Hagyma gyógylé


Hagyma gyógylé

Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig fõzzük, míg a hagyma teljesen áttetszõvé válik.

Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszûrés után az áttetszõ levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebajban szenvedõ rákos betegek inkább hasonlóképpen készült babhéjlevest fogyasszanak.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2010. november 29. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,671 Kategória: Gyógynövények » Gyógyreceptúrák
Előző cikk: Fenyőfürdő Következő cikk: Hagymabor


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: