Citrom


Citrom

Jó a szívre és az erekre, vérkoleszterinszintet csökkent, baktérium-, vírus- és gombaölő, csökkenti a daganatrizikót.

A citrom az egyik legértékesebb és legsokoldalúbb gyümölcs. Bár magas citromsav- és C-vitamin tartalmának köszönhetően erőteljesen tisztító hatású ital, tanácsos a citromlevet vízzel hígítva és csak mértékkel fogyasztani. Az a megfelelő hígítási arány, ha fél citrom levét két-három deci vízbe csavarjuk. Adhatunk hozzá mézet is. Ha 2-3 naponként fogyasztunk el ennyi citromlevet, az elegendő szervezetünk egyensúlyban tartásához. Reggeli előtt fogyasztva a citromlé hatásosan és kíméletes módon tisztítja a gyomrot és a vékonybelet.

A citromlének sok gyakorlati haszna van.

  • A torokfájás csillapítására jó módszer, ha kétóránként hígítatlan citromlevet permetezünk a fájdalmas területre. A lé baktériumölő tulajdonságának köszönhetően már néhány órán belül enyhíti a fájdalmat.
  • Ha érezzük a nátha közeledtét, tanácsos a nap folyamán elfogyasztani több pohár vízzel hígított citromlevet.
  • Vérzéscsillapításra úgy használjuk, hogy először megmossuk a sérült bőrfelületet, majd citromos vízzel kezeljük.
  • A citromlé mindezeken kívül hatásos antioxidáns. Ha más gyümölcs- és zöldséglevekbe vagy gyümölcssalátákhoz adjuk, azok elszíneződését megakadályozza, és tartósítja azokat.
  • Saláta önteteknél, levesekbe savanyításnál használjuk, héja igen ízletes süteményekbe. Héjában található citromolaj baktériumölő, élénkítő, lázcsillapító, szív- és érfalerősítő, vérnyomásszabályozó, vérképző, gyomorsavcsökkentő, hasnyálmirigy-szabályozó, méreg-telenítő.
  • Vigyázat! A citrusfélék héját penészedés ellen E-230 bifenillel kezelik. Csak kis mennyiségben fogyasztható veszély nélkül.
  • Szúnyogcsípés ellen dörzsöljük be bőrünket citromhéjjal, vagy testápolóba kevert citromolajjal. Kellemes illatú, a szúnyogok pedig utálkozva átpártolnak a szomszédunkhoz.

Email szöveg:

A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY

Elnézést kérek, hogy nem forditottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul. Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készithetünk egy citrom fűrdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt.  

A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.

Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.  

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben. 

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.

És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOJÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT.        

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:

Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália

AZ EREDETI ANGOL SZÖVEG:

Cut Some Lemons Up – Let The Kids suck On Them – Put a slice In Your Water glass Etc . . .  USE as A Prevention . . 
Subject: Health Alert up date FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY
Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas….
If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favour and let them know about it.
Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY.
Why do we not know about that????
Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy.
If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations?
As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumours!!! This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an It is anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!!
The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas...
The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!!

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

 

Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a
gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is
végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül.
Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio
Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel.
Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A
nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogybeszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely
forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia
tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a
rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos
évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a
daganatokat
Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak.
Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák (ami még ma is egy
misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)? És
mik az áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok belseje?

 

Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a
daganat "csak" egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida
albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége
megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében
mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.
Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát
alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a
hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a
húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt
százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló
érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétigkét kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet.

Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést
valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos
beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors
lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak,
amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is
talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos
jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz
glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos
gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A
Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.

Szerkesztés dátuma: hétfő, 2010. november 29. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 2,870 Kategória: Gyógynövények » Gyümölcsök - Zöldségek
Előző cikk: Citrancs, azaz grapefruit Következő cikk: Cseresznye


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: