Krémméz


Krémméz

A krémméz tulajdonképpen megszilárdult méz, adalékokat nem tartalmaz. Bármilyen mézből készülhet, de leggyakrabban virág- és akácmézből kerül az üzletek polcaira. Előnye, hogy a folyékony, nehezen adagolható mézhez képest könnyen kenhető és csepegés nélkül fogyasztható. A krémméz hűtést igényel, mert nagy melegben megolvadhat, és ismét folyékonnyá válhat.

Így használd a konyhában: A reggeli elengedhetetlen kiegészítője: könnyen kenhető, nem csepeg – vajas kenyérre vele!


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2010. december 30. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 3,402 Kategória: Gyógynövények » Méz
Előző cikk: Hársméz Következő cikk: Lépes méz


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: