Betyárpaprikás


Betyárpaprikás

50 dkg sertéscombot kockára vágunk. 5 dkg szalonnával megpirítunk 3 fej reszelt hagymát, rátesszük a húst, majd rövid ideig pároljuk. Meghintjük 1 ek. liszttel, hozzáteszünk 2-3 gerezd tört fokhagymát, 1 ek. pirospaprikát (eredetileg csípőset),

2-3 ek. paradicsomlevet vagy pürét, 3 db babérlevelet és 4 db zöldpaprika szeleteit. Fedő alatt pároljuk, időnként kevergetjük.

Amikor minden megfőtt benne, 1 db felkockázott savanyú uborkát és 10 dkg kolbászkarikát teszünk bele. Alaposan felforraljuk.

Tálalás előtt 1 dl tejföllel meglocsoljuk.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,439 Kategória: » Disznótor


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: