Párolt vesepecsenye


Párolt vesepecsenye

A vesepecsenyének a vastagabb részét szépen letisztítjuk, besózva 24 órára hidegre tesszük, mikor használni akarjuk, egy egész tojást villával felverünk, és a pecsenyét vele bekenjük, azután egy vereshagymát nagyon apróra vágunk, fél marék apróra vágott zöld petrezselymet, egy kiflinek átszitált morzsáját jól összevegyítjük és a húsnak minden oldalát vele bedörzsöljük, ekkor forró zsírba teszik a forró sütő csőbe állítjuk és többszöri öntözéssel háromnegyed óráig sütjük, akkor vékony szeletekre vágva többféle melléklettel és a pecsenye levével feltálaljuk.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,002 Kategória: » Disznótor


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: