Lucskos káposzta


Lucskos káposzta

1 kg soványabb sertésoldalast darabokra vágjuk és annyi vízben tesszük fel főni, amennyi éppen ellepi.

Amikor már félig puha, a laskára vágott 1 kg fehér káposztát,1 csokor kaprot és 1 marék csombort is beletesszük. Lefedve, lassú tűzön megpároljuk.

Ezután rántást készítünk úgy, hogy 1 evőkanál zsíron 2 evőkanál lisztet világos barnára pirítunk. Besűrítjük vele a káposztát és összeforraljuk.

Tálaláskor a csombort meg a kaprot kidobjuk belőle.

Gazdagon megtejfölözve tálaljuk.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,811 Kategória: » Disznótor


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: