Szüreti sült báránycomb


Szüreti sült báránycomb

Hozzávalók:

  • 70 dkg báránycomb
  • 4 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál cukor
  • 3 dl vörösbor
  • 4 gerezd fokhagyma
  • rozmaring, só, bors
  • 3 dl húsleves

Elkészítése:

A báránycombot vágjuk szeletekre, és kevés olajban süssük elő, majd tegyük félre. A megmaradt olajban pirítsuk egész barnára a cukrot, majd tegyük hozzá a vöröshagymát és a fűszereket. Ha megpirultak, akkor engedjük fel vörösborral és húslevessel.

Tegyük vissza a húsokat a mártásba, és pároljuk készre. Ha megpuhult, vegyük ki és további főzéssel sűrítsük be a mártást. Köretként rizs illik hozzá.


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 7. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,830 Kategória: » Szüret


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: