Fűszeres borok - Aszúszőlő bor


Fűszeres borok - Aszúszőlő bor

Aszúszőlő-bor:

 

Végy tengeriszőlőt – rárom fontot, fahajat – négy lothot, főzd meg édes mustban, s töltsd oztán egy hordóba az musttal együtt. Tizenkét nap alatt megtisztul. Élj télben véle. Kiváltképpen jó beteg embernek és az öreg embernek. Megerősíti az gyomrot, májat és vesét.

 

Mai változata itt az oldalon:

http://www.magyarvagyok.com/kultura/konyha/italok/bor/2845-Aszukeszites.html


Szerkesztés dátuma: szerda, 2012. július 4.
Nézettség: 1,573 Kategória: Italok » Borok
Előző cikk: Fűszeres borok - Ánizs bor Következő cikk: Fűszeres borok - Bodzavirág bor


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: