Fűszeres grog


Fűszeres grog

A grog egy ugyanolyan forró, téli melegítő ital, mint a forralt bor, csak ennek rum az alapja. Nagyon ízletes! Próbálja ki Ön is!

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók (11 adagra)

  • 5050 g méz
  • 11 rúd egész fahéj
  • 44 szem szegfűszeg
  • 22 szem szegfűbors
  • 11 cl frissen facsart narancslé
  • 1.51.5 cl 80 %-os rum
  • 11 szelet narancs
  • forró víz a felöntéshez

Elkészítés

1. Hőálló pohárba tesszük a mézet, szegfűszeget, szegfűborsot.
2. A pohárba tesszük a narancsszeletet, a narancslevet, és a rumot is.
3. A pohárba teszünk egy egész rúd fahéjat, végül az egészet felöntjük forrásban lévő vízzel.
4. A kész italt felkeverjük, és forrón kínáljuk!

Szerkesztés dátuma: szombat, 2011. február 19. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 970 Kategória: Italok » Koktélok
Előző cikk: Flamming Lamborghini koktél (videó) Következő cikk: Gyümölcsös party punch


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: