Pezsgős őszibarackital


Pezsgős őszibarackital

Hozzávalók:

  • személyenként:
  • 1 barack
  • 2 cl konyak
  • 1 dl pezsgő
  • citromlé

Elkészítés:

A barackok felét meghjámozzuk, centiméteres kockákra vágjuk és citromlével megöntözzük. A többit konyakkal együtt pürévé mixeljük. A keveréket poharakba osztjuk, rászórjuk a citromos barackkockákat és felöntjük pezsgővel.

 

Forrás: www.mindmegette.hu


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. október 3. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 834 Kategória: Italok » Koktélok
Előző cikk: Narancspuncs Következő cikk: Pina Colada (videó)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: