Császárfánk (ischl-i fánk)


Császárfánk (ischl-i fánk)

25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag vanillincukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá. Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk. Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve vonjuk be.


Szerkesztés dátuma: szombat, 2010. január 23. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,385 Kategória: Receptek » Édességek
Előző cikk: Citromtorta (sütés nélkül) Következő cikk: Császármorzsa (smarni)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: