Csokiszalámi


Csokiszalámi

Hozzávalók:

  • 20-20 dkg margarin és porcukor,
  • 5-5 dkg kakaó és mazsola,
  • 1 dl tej,
  • 30 dkg háztartási keksz,
  • rumaroma,
  • 4-5 szem apróra tört dió.

Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, és a rumaromát, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. 30 percig állni hagyjuk, közben többször átkeverjük. Őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és a masszát jól belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, és 2-3 óra múlva szeletelhető.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2010. január 24. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,089 Kategória: Receptek » Édességek
Előző cikk: Csokis praliné Következő cikk: Csokitorta


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: