Hozzávalók
- 40 dkg tejpor (fele sovány, fele zsíros)
- 1 kocka Rama
- 20 dkg kókuszreszelék
- 35 dkg cukor
- 1,5 dl víz
- 40-60 szem mandula
- + kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítés
A vizet a cukorral sziruppá főzzük, majd belekeverjük a Ramát. Hozzáadjuk a tejport és a kókuszt, jól elkeverjük, majd 2-3 órára hűlni hagyjuk.
(Ideális előző nap elkészíteni a masszát) Közben a mandulát leforrázzuk és a héját leszedjük, száradni hagyjuk.
A kihűlt masszából golyókat formálunk, aminek a közepébe bele teszünk egy-egy szem mandulát, majd kókuszreszelékben megforgatjuk.
Elkészítés után kis időre újra hűtőbe tesszük.
Forgathatjuk pisztáciaba is.